نوشته اصلی توسط mali68 شما یه وقت رودل نکنی اخه نیست همه مایه دار به یورو خرج میکنن همش
حالا انگار من اتاقمُ مرتب نکنم سالُ تحویل نمیدن!
نوشته اصلی توسط 3fide اخه نیست همه مایه دار به یورو خرج میکنن همش پول هیچی شعورم ندارن دور از جون پسرای مجمع
نوشته اصلی توسط mali68 شما یه وقت رودل نکنی به هر حال قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری
نوشته اصلی توسط 3fide همون پسر باشی بهتره دنیای دخترونه رو خز نکن خواهشا دنیای شما بیش از حد کوچیکه نمیتونم توش زندگی کنم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid البته انتظاراتتم باید معقول باشه به هر حال همون طور که امیر هم همیشه میگه کلا دخترا ناقص العقلن امیر هر کیو بیشتر دوست داره بیشتر فحش میده تو باور نکن
نوشته اصلی توسط mali68 پول هیچی شعورم ندارن دور از جون پسرای مجمع دور از جونشون خیلی پسرای خوبین ایشالا به ارزوهای معقولشون.برسن
نوشته اصلی توسط A M I R حدیث متعلق به امام علی هست نه من میگن اماما از همه چی خبر دارن همینه ها
نوشته اصلی توسط Milad دنیای شما بیش از حد کوچیکه نمیتونم توش زندگی کنم تو گنده ای مشکل ما نیست پسرای خوش هیکل جا میشن
نوشته اصلی توسط 3fide اخه نیست همه مایه دار به یورو خرج میکنن همش میفرمایند یوروهایم را خرج کسی میکنم که جونشُ واست بده البته دخترای فرنگی که مثل ایرونیای نیستن! اونا مهر و محبت حالیشونه ...پول پرست و اهن پرست و اینا نداریم اصن البته دور از جون دخترای جمع
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 244 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 244 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن