نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH بازی رفت من اول بودم همه ریختین سر من بعد حسن اومد من یه ذره نفس کشیدم ، بعد سر کله و سجاد و اکبر پیدا شد ، ما مرد بودیم مرد تاپیک الکلاسیکو هنوز هست بعد بازی کلا منو حسین و وحید و دهن لق نشستیم بازیو تحلیل کردیم چند ساعت بعد حسن اومد که 4تا سک شر گفتو خوابید
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Rmin بازیکن زمین کی شد ؟ پیکه خوب بود متئو هم خوب بود سوارزم بد نبود احتمالا سوارز بشه
نوشته اصلی توسط HASSAN پیکه و مسی با نمره 8.2
شب خوش
نوشته اصلی توسط HASSAN پیکه و مسی با نمره 8.2 هو اسکورد به نیمار 8.1 داده چون 4 تا دریبل زد! نیمار سومین بازیکن بد بارسا بود امشب
نوشته اصلی توسط Milad تاپیک الکلاسیکو هنوز هست بعد بازی کلا منو حسین و وحید و دهن لق نشستیم بازیو تحلیل کردیم چند ساعت بعد حسن اومد که 4تا سک شر گفتو خوابید نه تاپیک ال کلاسیکو رو نمیگم ، همین جا رو میگم ، اینجا بودیم همه ، حتی امرو هم من تاپیک ال کلاسیکو نرفته بودم
نوشته اصلی توسط Milad شب خوش
نوشته اصلی توسط Milad شب خوش ایشالا عید بعدی
نوشته اصلی توسط Milad شب خوش خوبه که همیشه حاضری اما اگر یکم منطقی باشی دیگه عالی میشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid هو اسکورد به نیمار 8.1 داده چون 4 تا دریبل زد! نیمار سومین بازیکن بد بارسا بود امشب در حال حاضر معتبرترین پایگاه آماری فوتباله
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 147 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 147 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن