نوشته اصلی توسط Chavosh داش ملی خودت باس حساب این فرزاد حسنی رو برسی ما که تو زندگی مردم نیستیم ولی اگه این کارو کرده دستش بشکنه..قفل فرمون و باید کرد تو حلقش مرتیکه بی صفت
نوشته اصلی توسط Herzeleid بازي برابري بود رئالم ميتونست بيشتر كل بزنه در كل مساوي نتيجه عادلانه بود داوريم به سمت بارسا غش كرده الكي مثلا من ... مغزم بازیکنا طرف نیمار نمیرفتن داور باید پنالتی میگرفت
نوشته اصلی توسط Herzeleid بازي برابري بود رئالم ميتونست بيشتر كل بزنه در كل مساوي نتيجه عادلانه بود داوريم به سمت بارسا غش كرده الكي مثلا من ... مغزم ..خاک تو سر اون نیمار که اگه اون همه موقعیتو گل کرده بود این رئالیا واسه من نطق نمیکردن
این زنیکه ازاده نامداری رفته گان گرل رو دیده جو گیری شده خودشو زده انداخته تقصیر فرزاد حسنی دیوث
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
نوشته اصلی توسط Herzeleid بازي برابري بود رئالم ميتونست بيشتر كل بزنه در كل مساوي نتيجه عادلانه بود داوريم به سمت بارسا غش كرده الكي مثلا من ... مغزم همش از دعای من بود برد
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH این زنیکه ازاده نامداری رفته گان گرل رو دیده جو گیری شده خودشو زده انداخته تقصیر فرزاد حسنی دیوث ..اگه این کارو کرده که دمش گرم
مهرداد سینجول جان کجایی پسرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 390 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 390 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن