نوشته اصلی توسط mohammad مارسلو از همه بهتر بودتعجب کردم از بازیش هم مسی رو بست هم نفوذ کرد هم نذاشت دنی الوز یه نفوذم بکنه سر سوک مغزی په په باختیم ولی راموس افسایدو پر کرد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad ولی راموس افسایدو پر کرد این قبول ولی چرا په په تکل نزد
نوشته اصلی توسط 3fide اندازه پنج تومن دعا کردم اگه مثل سجاد پنجاه یورو میدادی الان برده بودین ولی با 5 تومن هم یه گل واسمون زدی دستت درد نکنه
نوشته اصلی توسط Milad همه دنیا اشتباه میکنن جز بارسایی ها ولی رو دوگل راموس مقصر بودا گل اول اره ولی دوم نه
نوشته اصلی توسط mohammad این قبول ولی چرا په په تکل نزد واران تو الکلاسیکو خیلی خوبه ها دیشب هم اومد تو خوب بود ولی من از دربی لیگ قهرمانان میترسم
نوشته اصلی توسط mohammad گل اول اره ولی دوم نه آفساید پر کرد
نوشته اصلی توسط Milad ولی با 5 تومن هم یه گل واسمون زدی دستت درد نکنه برکت پنج تومن تو بیشتر بود پولمم بدین کدا بازی در نمیاوردی الان شش تا زده بودین
نوشته اصلی توسط Milad واران تو الکلاسیکو خیلی خوبه ها دیشب هم اومد تو خوب بود ولی من از دربی لیگ قهرمانان میترسم هر تیمی پرس کنه باختیم بارسا فهمید و دیشب پرس کرد اتلتیکو و یارئال وبیلبائو هم فهمیدن فکری نکنه هیچ شانسی نداریم
نوشته اصلی توسط 3fide برکت پنج تومن تو بیشتر بود پولمم بدین کدا بازی در نمیاوردی الان شش تا زده بودین قلبت باما بود تازه یه تیرکم زدیولی پولو ما میدیم به کسی که مارو برنده کنه
نوشته اصلی توسط Milad آفساید پر کرد دیوث وقتی افساید پر بشه ولی بازم دو تا دفاع جلوی مهاجم باشن نباید کاری کرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 459 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 458 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن