نوشته اصلی توسط MaMaTiR ممر ی تنظیم کننده حرفه ای برای ی تنظیم چقدر میگیره؟ علی اصحابی تو مصاحبش گفت کوشان 10 میلیون میگیره
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
سرباز امریکایی وب ریپ با هارد ساب کره ای امد یعنی کیفیت های بهتر نزدیک است
استاد عباس معصومی هست مجانی هم تنظیم میکنه برای بی بضاعتا
نوشته اصلی توسط Rasool24 علی اصحابی تو مصاحبش گفت کوشان 10 میلیون میگیره 10 تا کار برای البوم رو بدن به اینا.. بعدم البوم رو 100 میفروشن.. ی چیزی باید از جیب بزارن که
نوشته اصلی توسط ehsan1361 استاد عباس معصومی هست مجانی هم تنظیم میکنه برای بی بضاعتا قراره فخر فروش رو برات تنظیم کنه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR 10 تا کار برای البوم رو بدن به اینا.. بعدم البوم رو 100 میفروشن.. ی چیزی باید از جیب بزارن که پس فکر کردی چاووشی واسه چی 6 تارو خودش تنظیم کرد ؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR قراره فخر فروش رو برات تنظیم کنه دارن استودیوش رو که در جاده ی علی آباد و بالعکس هست تعمیر میکنن بعد از تعمیرات میریم تو کار فخر فروش
نوشته اصلی توسط Rasool24 پس فکر کردی چاووشی واسه چی 6 تارو خودش تنظیم کرد ؟ میتونه.. میکنه بقیه که نمیتونن چی میشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 دارن استودیوش رو که در جاده ی علی آباد و بالعکس هست تعمیر میکنن بعد از تعمیرات میریم تو کار فخر فروش اهنگ ممه دوست رو برات رو کار من تورو دوست دارم تنظیم میکنه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اهنگ ممه دوست رو برات رو کار من تورو دوست دارم تنظیم میکنه کاری نکن که یه آهنگ ممه تیر هم واسه تو بخونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 104 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 104 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن