نامه عرفانی امیر تتلو به فرمانده **** قدس ! ! :
"حاج قاسم پرچمت بدجورى بالاست سلطان. والا خودت یه تنه همشونو حریفى ولى بدان ما همه پشتتیم و دعاگوتیم و بهت افتخار میکنیم و یه مو هم نمیتونن از سرت کم کنن، هر وقتم دستور بدى خودم با داش ابوالفظلم و داش علیم میام میریم عراق بالا سرشون و سربازت میشیم و پا به پات میجنگیم و یه جنگجو بار اومدیم به عشق ایران. میدونم به قیافم نمیاد و تتو متو دارمو خیلیا فکر میکنن بچه سوسولم اما تُرکم و ایرانى و جونم کف دستمه واسه این خاک. روزى ۴ – ۵ ساعتم ورزش میکنم و بدنمم آمادس. ما هممون پشت همدیگه با شعار یا زهرائیمو شنیدى؟!؟ اونو من درست کردمو رو قلبم و تو مغزم حک شده. ناخن کوچیکه ى شما هم نیستیم و بزرگ مائى اونم همه جوره اما رو ما حساب کن فرمانده، بازم اونم همه جوره».
باور کنید ایران قبل از این نظام هم مردان شجاعی داشت.البته شجاعت به فرمان برداری نیست، یک بار نظامیان شاه ظفار حمله کردند بخاطر مسائل سیاسی خلیج فارس. بله شورشیان ظفار داعش نبودند اما نظامیان برایشان فرقی نمیکند انها حرفه ای اند میجگند هرجا که جنگ باشد. اقای سلیمانی تو قهرمان ما نیستی ، نه که فکر کنی ما از قهرمان بدمان می اید نه ، قهرمانان شجاع تر از تو هست، کسانی که با دست خالی جنگیده اند مثل؟ یونس عساکره ، مثل ستار بهشتی، مثل؟ جمشید دانایی فر، مثل کسانی که نه به دستور رهبر، نه به عشق حفاظت از حرم بلکه به راه ازادی جان داده اند. راستش را بخواهی بادت کرده اند همانطور که رضا زاده را زمانی باد کردند ،فریب این هیاهو را نخور قهرمان را مردم میسازند نه رسانه ها. ما به یاد داریم تو و همرزمانت در سال 88 با جوانان ما چه کردید اگر رستم بودی ان وقت می ایستادی در مقابل ظلم گشتاسب.
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
آفت ذهن، همنشین بد است
خاطره، خود کلانتر جان است
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 439 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 439 مهمان ها)