نوشته اصلی توسط 3fide تازه هتلشم یه وقتایی خودت بوک کنی چون اینجا نیستی واست ارزونتر در میاد تو.مالیاتش باید ببینم نه مالیاتش اوکیه فقط دنبال نصف قیمتیا هستم
نوشته اصلی توسط Milad تا حرف فخر میشه من نیومده میرم من سخت از این حرفا دورم گوه نخور تا الان نبودا ، تا من میام میاد بعد میگه میرم لاشی دو جانبه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH از توابع سردسیری فنلاند دیگه مهمنونا هم دیگه میدونن نه فرست کلاست مال پولداراست دو پروازه اومدم ، ترکیش الانم دنبال هتل نصف قیمتیم چندتا از دوستام نصف قیمت پیدا کردن دوبی ... گفتم بازار داغه اشنا نداشتم فقط پس به بدون ستارم راضی هستی دیگه دبی و با فرانسه مقایسه میکنی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه مالیاتش اوکیه فقط دنبال نصف قیمتیا هستم بی کلاس ترکیش چیه با اون مهماندارش جونشون در میره یه لیوان اب بدن دستت امارات و.قطر خوبه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH گوه نخور تا الان نبودا ، تا من میام میاد بعد میگه میرم لاشی دو جانبه دیوث انقدر فخر نفروش
Hero Enter Viva Real Madrid
خصوصی
نوشته اصلی توسط 3fide پس به بدون ستارم راضی هستی دیگه دبی و با فرانسه مقایسه میکنی نه باو نمیخوام برم تو الونک که ، یه چیز معمولی یه هتل ۲ خوابه ولی از این نصف قیمتای که اف خورده ، میگن اژانسا لیست اینارو دارن تو هم داری ؟
نوشته اصلی توسط Milad تا حرف فخر میشه من نیومده میرم من سخت از این حرفا دورم فخر فخر فخر میفروشه قلب من امشب اشوبه
نوشته اصلی توسط kashki هادو این چه اواتار داعونیه
سجاد میلاد محمد امین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 452 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 452 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن