نوشته اصلی توسط Betty اه اه اه اینقد بدم میاد ازینا که تیریپ فلسفه بر میدارن سجاد به حرفش گوش نده من افسرده ترین آدمم کلی خندیدم با این فیلم خوب یهو بگو از امین یدم میاد این همه کش و قوس نداره که
نوشته اصلی توسط Betty اه اه اه اینقد بدم میاد ازینا که تیریپ فلسفه بر میدارن سجاد به حرفش گوش نده من افسرده ترین آدمم کلی خندیدم با این فیلم باع فلسفه کجا بود بابا؟؟ گفتم که کمدی خیلی خوبیه! ولی خب بعضیا لودگی و چیپ تر میپسندن و الا خودم خیلی دوست دارم فیلمای وایلدرُ
نوشته اصلی توسط 3fide خوب یهو بگو از امین یدم میاد این همه کش و قوس نداره که حرف نذار تو دهن مردم
نوشته اصلی توسط 3fide خوب یهو بگو از امین یدم میاد این همه کش و قوس نداره که صد بار گفتم من رک نیستم
خلاصه ببینم میخندم امشب یا بتی رو فحش میدم
نوشته اصلی توسط Herzeleid باع فلسفه کجا بود بابا؟؟ گفتم که کمدی خیلی خوبیه! ولی خب بعضیا لودگی و چیپ تر میپسندن و الا خودم خیلی دوست دارم فیلمای وایلدرُ منظورش تو بودی سجاد
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH خلاصه ببینم میخندم امشب یا بتی رو فحش میدم اگه نخندیدی چیپ پسندی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH هنگوری ، جکسی ، یه چی که چیز کلک بازی در میارن ادم بیخودی میخنده یه چی بده دیگه والا من به عمرم همچین فیلمایی ندیدم!
عین ادم حرف بزنید دیگه منظور دار چرا حرف میزنید
نوشته اصلی توسط Betty منظورش تو بودی سجاد حالا به روش نمیاوردی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 418 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 418 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن