نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] حسن
الان دیگه تو هواپیما رام نمیدن
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دوست دختر سابق آندریاس لوبیتز، کمک خلبان پرواز جرمنوینگز (که مقامات میگویند عامدانه باعث سقوط هواپیما شده) گفتهاست آندریاس گفته بود 'روزی اسم من به گوش همه میرسد.' ولی دمشون گرم هواپیماهاشون تا شش هزار پا میپره
نوشته اصلی توسط HASSAN آها آخرین بار دو هفته پیش 20 تومن گذاشتم 9 تا بازی هم گرفتم، همه درست دراومدن فقط چلسی جلو ساوهمپتون خراب کرد یک و دویست پرید چرا دست از سر چلسی بر نمیاداری؟؟ نکنه سر بازی پاریسم بسته بودی سایت جدید پیدا نکردی؟؟
نوشته اصلی توسط 3fide ولی دمشون گرم هواپیماهاشون تا شش هزار پا میپره تو نمیخوای معروف شی یه موقع که ؟ از هواپیما حالم بهم میخوره حوصله بر ترین ساعات
نوشته اصلی توسط HASSAN گاس کبیر ریده انصافا جام ملت ها حیفه هلند نباشه به جاش ایسلند باشه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تو نمیخوای معروف شی یه موقع که ؟ از هواپیما حالم بهم میخوره حوصله بر ترین ساعات کشتی بهتره
نوشته اصلی توسط Herzeleid کشتی بهتره دقیقا
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تو نمیخوای معروف شی یه موقع که ؟ از هواپیما حالم بهم میخوره حوصله بر ترین ساعات خلبان زن تو ایران دوتا داریم فقط اصلا زنارو از ازمونش حذف کردن تو ایران دو هزار پا میپره یکی درمیون میفته
نوشته اصلی توسط Herzeleid چرا دست از سر چلسی بر نمیاداری؟؟ نکنه سر بازی پاریسم بسته بودی سایت جدید پیدا نکردی؟؟ اتفاقا رو اکثر بازی های اخیر چلسی بستم بازی با پاریس آندر گرفته بودم که البته توی 90 دقیقه شد و درست دراومد چند تا سایت جدید پیدا کردم اما در حال حاضر فقط توی سایت best22.in مشغول به قمارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 140 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 140 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن