نوشته اصلی توسط Milad سریال قشنگا ته کشیدن ولی درکل سریال خوبیه سطح هیجان رو بالا نگه میداره تو کل سریال
نوشته اصلی توسط MaMaTiR توتی با حسرت لبخند زده اینو پیرلو میخواستن بیان رئال حیف شد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH امین امشب دست سوم بچین ببینم تمرین کردی یا نه پاسور 4 برگ بلدی؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR صبح تا شب اینجاست بعد میگه نمیزارن اسایش داشته باشیم عزیز من دارم کار میکنم نمیتونم پشت میز پا دوچرخه ای بزنم که وظیفه من نظارت بر یه عده خل و چله
نوشته اصلی توسط Milad اینو پیرلو میخواستن بیان رئال حیف شد پیرلو باز قهرمان اروپا شد.. این جسرت به دل شد... واقعا حیف شد... جرارد حداقل تو لیورپول موند.. قهرمانی اروپا و یوفا رو گرفت ولی این فقط لیگ رو تونست بگیره هرچند جرارد حسرت لیگ موند به دلش
نوشته اصلی توسط ehsan1361 عزیز من دارم کار میکنم نمیتونم پشت میز پا دوچرخه ای بزنم که وظیفه من نظارت بر یه عده خل و چله بله در جریانم خیلی زحمت میکشییکی رو باید بزارن نظارت کنه بر اعمال تو
نوشته اصلی توسط Milad پاسور 4 برگ بلدی؟ پاسور و تخته بدم میاد ، شانسیه حال نمیده فقط شطرنج
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بله در جریانم خیلی زحمت میکشییکی رو باید بزارن نظارت کنه بر اعمال تو من نباشم نظام اداری مملکت رو هواست من برم عصر خوش و پیشاپیش شب خوش
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH پاسور و تخته بدم میاد ، شانسیه حال نمیده فقط شطرنج پاسور شانسیه ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من نباشم نظام اداری مملکت رو هواست من برم عصر خوش و پیشاپیش شب خوش اوقات خوش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 459 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 459 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن