نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من سر در نمیارم از این چیزم یزا سیستم عاملم ویندوز نی اصلا فرق داره به هر حال تروجان امکانش زیاده به خصوص اینکه مردم رو میزاری سر کار و ادرس توالت اشتباه میدی
نوشته اصلی توسط Milad اعصابم شیریه شروع نکن هر دو ثانیه لوگ ات میشه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من سر در نمیارم از این چیزم یزا سیستم عاملم ویندوز نی اصلا فرق داره فهمیدیم مک داری لاشی
چرا حرف گوش نمیدی میام فنلاندا ویندوزتو یعنی مکتو عوض کن
پیکان جوانان گوجه ای پیدا کردم مسافر کشی کاشکی یه شب شوم بشه ...
میلاد شهید شدی
نوشته اصلی توسط Chavosh فقط همین ؟ خب مال من اینه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خب میشه الان این دو تا رو وصل کنم ؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جفتشونم PCI Express 2.0 کارت گرافیک شاخی هم نیست مشکلی نداره و اگه هم مشکلی پیش بیاد صد در صد از cpuت میشه و اگه cpuت قدیمی باشه شاید نزاره از تمام توان گرافیکت استفاده کنی
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad کارت گرافیک شاخی هم نیست مشکلی نداره و اگه هم مشکلی پیش بیاد صد در صد از cpuت میشه و اگه cpuت قدیمی باشه شاید نزاره از تمام توان گرافیکت استفاده کنی من الان اصن کارت گرافیک ندارم چی داری میگی نه cpuخوبه تو مشخصات مادربوردم نوشته حداکثر تا 2 گیگ میتونه شر کنه که اینا یک گیگن
نوشته اصلی توسط Chavosh من الان اصن کارت گرافیک ندارم چی داری میگی نه cpuخوبه تو مشخصات مادربوردم نوشته حداکثر تا 2 گیگ میتونه شر کنه که اینا یک گیگن منم کارت گرافیک رو سیستم خونه ندارم از این اینترنال های خودشه پس راحت جواب میده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 416 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 416 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن