نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! قبل عيد ميتونستم بعد سرما خوردم. ديگه نشد تمرين كنم الآن دوباره دارم برميگردم به شرايط ِ عادي دهنمو سرويس نكردي. پاره م كردي امان از بیماری لامصب قشنگیشم به هموناس آخه اگه ساده بخونی اتفاقی واسش نمیوفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط 3fide عید کی سرما خوردی خالی بند مگه همه چي رو بايد بيام اعلام كنم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! همون بهتر حالا ما كه رفتيم اينور و اونور چي شد دیروز به بابام میگم تنها چیزیکه تو این دو هفته خیلی خوشحالم کرد یه کیلو چاقاله بادومی بود که واسم خریدی
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi امان از بیماری لامصب قشنگیشم به هموناس آخه اگه ساده بخونی اتفاقی واسش نمیوفته ها . ميدونم آقا هفته ديگه تار رو ضبط كنم بدم بهت ؟
نوشته اصلی توسط 3fide دیروز به بابام میگم تنها چیزیکه تو این دو هفته خیلی خوشحالم کرد یه کیلو چاقاله بادومی بود که واسم خریدی بازم خداروشكر
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! مگه همه چي رو بايد بيام اعلام كنم والا مسافرت که نرفتی ماموریت عکاسی بود فرت و فرت عکس انداختی سرما خوردگی نشون نمیداد صداتم فرقی نداشت
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! ها . ميدونم آقا هفته ديگه تار رو ضبط كنم بدم بهت ؟ اول بمن بده بخندم یه کم
نوشته اصلی توسط 3fide والا مسافرت که نرفتی ماموریت عکاسی بود فرت و فرت عکس انداختی سرما خوردگی نشون نمیداد صداتم فرقی نداشت سه چهارتا عكس انداختم بعد ِ نود و بوقي تو ميگي چرا اصن گذاشتي من حرف بزنم كه ميگي صدام فرقي نداشت؟
نوشته اصلی توسط 3fide اول بمن بده بخندم یه کم خودم نميخوام بزنم يكي ديگه ست نوازنده
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! سه چهارتا عكس انداختم بعد ِ نود و بوقي تو ميگي چرا اصن گذاشتي من حرف بزنم كه ميگي صدام فرقي نداشت؟ ده دقیقه حرف زدی چه خبرته حتما باید کف کنی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 245 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 245 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن