نوشته اصلی توسط ehsan1361 امیر دوباره معادلات پخش رادیو رو بهم ریخت من افق های روشنی پیش روش میبینم
نوشته اصلی توسط mali68 نگو که خودت همرو میخونی منم میخونم البته اگه وقت کنم پُست های دیشب تو و رسول رو هم خوندم نصف شبی عاشق شده بودین
نوشته اصلی توسط mali68 من افق های روشنی پیش روش میبینم همینطور پیش بره ، آراز پول میده بیان ترورش کنن
نوشته اصلی توسط A M I R همه کاربرا اینجا پست میدن می خونن همه پستای این تایپیکو خو میخونم از این به بعد ولی سرکار میرم نمیرسم خب
نوشته اصلی توسط ehsan1361 منم میخونم البته اگه وقت کنم پُست های دیشب تو و رسول رو هم خوندم نصف شبی عاشق شده بودین عشق چیز خوبیه دلش پر بود خواستم دلداریش بدم تو چرا سوختی حالا؟
نوشته اصلی توسط mali68 خو میخونم از این به بعد ولی سرکار میرم نمیرسم خب یه دست کلپچ ببر سر کلاس بده بچه ها بخورن وقتت آزاد میشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 یه دست کلپچ ببر سر کلاس بده بچه ها بخورن وقتت آزاد میشه بچه های من فقط مک دونالد و بیک استیف میخورن
نوشته اصلی توسط mali68 عشق چیز خوبیه دلش پر بود خواستم دلداریش بدم تو چرا سوختی حالا؟ ترکیدم از خنده به خصوص اون شعر عاشقانه ساعت 3 صبح
نوشته اصلی توسط A M I R البته همه نه 98 درصد اون 2 درصدم دخترن در توضیح میرسیم به فرمایش امیرالمومنین (خودم نه امام علی ) که دختران عقل ناقص دارن
نوشته اصلی توسط A M I R البته همه نه 98 درصد اون 2 درصدم دخترن در توضیح میرسیم به فرمایش امیرالمومنین (خودم نه امام علی ) که دختران عقل ناقص دارن تو هر چند وقت یه بار اینو نگی دل درد میگیری فکر کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 292 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 291 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن