نوشته اصلی توسط tandis_m آخه پسراي دهه هفتادم دست كمي از دختراش ندارن بهم ميان اینا رو باید ببرن 02 ارتش 24 ساعت سینه خیز برن تا آدم شن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 البته ماشین ارزش داره بالاخره باید دوران جهالیت رو گزروند ، یه دختر هم کنارت باشه قلاده ببندی گردنش ، ببری تو خیابون دورش بدی بد نیست سرگرم میشی کنکور رو که انداختم واسه سال 95 . توی این 15 ماه حسابی از خجالت 21 سال زندگیم درمیام . توی این 15 ماه هم مدل های جدید وارد بازار میشه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 البته ماشین ارزش داره بالاخره باید دوران جهالیت رو گزروند ، یه دختر هم کنارت باشه قلاده ببندی گردنش ، ببری تو خیابون دورش بدی بد نیست سرگرم میشی احساااااااااااااااااااااا اااااااان !!!!! زشته خب
نوشته اصلی توسط Rasool24 کنکور رو که انداختم واسه سال 95 . توی این 15 ماه حسابی از خجالت 21 سال زندگیم درمیام . توی این 15 ماه هم مدل های جدید وارد بازار میشه آها حال کن ، صفا سیتی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آها حال کن ، صفا سیتی البته به امید اینکه راهیه ندامتگاه نشم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ملی فرار نکن بیا من زن دارم نامه کجا بود رسول دیدی تا حرف نامه شد فرار کرد چرا جک میگی رفتم نهار...منم نگفتم با نامه موافقم منتها میگم دختره نمیخواد دیگه زور که نیست که حالا با هر روشی
نوشته اصلی توسط tandis_m احساااااااااااااااااااااا اااااااان !!!!! زشته خب از صنعت تلمیح استفاده کردم چند بار بگم که 40 تومن پول همین قلاده دادم و هنوزم دارم میسوزم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 از صنعت تلمیح استفاده کردم چند بار بگم که 40 تومن پول همین قلاده دادم و هنوزم دارم میسوزم آخ گفتی باز یاد 30 تومنی که خرج کردم افتادم
نوشته اصلی توسط mali68 چرا جک میگی رفتم نهار...منم نگفتم با نامه موافقم منتها میگم دختره نمیخواد دیگه زور که نیست که حالا با هر روشی نوش جان ، کلپچ گوارای وجود بلی کاملاً موافقم
نوشته اصلی توسط Herzeleid چشم آبی کیروش؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 354 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 354 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن