نوشته اصلی توسط ehsan1361 مواظب باش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] والا اینی که من دیدم به شدت دختر بود
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Gadfly خوبی؟ داداش شما گرافیست مجمعین؟ خوبم تو خوبی ؟ نه والا
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تو لطف کن همون میلاد رو دوس داشته باش همین که کسی مارو دوست نداره کافیه برا من چرا ک.سشر میگی من که دوست دارم
نوشته اصلی توسط Rmin خوبم تو خوبی ؟ نه والا زنده باشی بزرگوار خوبم الهی شکر نه جدی دستی بر آتش نداری؟
ابراز احساسات داره تشدید میشه بین بچه ها .. رسولم که خیلی وقته دوز دختر نداشته
نوشته اصلی توسط Rmin ابراز احساسات داره تشدید میشه بین بچه ها .. رسولم که خیلی وقته دوز دختر نداشته کلا از اول نداشتم
نوشته اصلی توسط Rasool24 کلا از اول نداشتم خدا به خیر کنه پس ...
نوشته اصلی توسط Rmin خدا به خیر کنه پس ... 15 ماه دیه کنکور دارم . حسابی از خجالت این 21 سال عمرم در میام . صبر کن
نوشته اصلی توسط Gadfly زنده باشی بزرگوار خوبم الهی شکر نه جدی دستی بر آتش نداری؟ شکر ... نه والا گرافیست مجمع کجا بود والا فکر کنم کارای گرافیکی رو حامد انجام میده سایت ممر اکثرا ... اینجا هم که خود امیر ... من یه بچه کمک کردم ...
نوشته اصلی توسط Rasool24 15 ماه دیه کنکور دارم . حسابی از خجالت این 21 سال عمرم در میام . صبر کن از همین الان خدا دوز دختر اولتو بیامرزه دختر خوبی بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 79 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 78 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن