نوشته اصلی توسط MaMaTiR الی 320 نداره بارون؟ چرا همه جا 128 و 56 دیگه همه جا سرورش پاک شده فردا صب برات اپ میکنم
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط kamyab گوش میکنم نظر میدم دمت داغ كا
نوشته اصلی توسط Chavosh ممد تیر بیا اینو بگیر خیلی قشنگه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هرکی یِ اسم از یِ جاش درمیاره واسه این یوز من
نوشته اصلی توسط Chavosh شرمنده البوم شنگول منگول نداریم زرنگ میگم موسیقی خوب داشته باشه ، کی دیدی من شنگول گوش کنم
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط MaMaTiR جارو برقی کشیدی خونه رو برگشتی؟ تیلیفن همکارم یه روز نیستم صد بار تماس میگیرن
نوشته اصلی توسط kamyab هر کسی نمیتونه ارتباط بگیره نگرفتی بیخیال شو یعنی تراوشات ذهنمو تف کنم اینجا ؟! پس معلومه از نظر ارتباطی ضعیفه تف کن وسط مجمع
نوشته اصلی توسط kamyab زرنگ میگم موسیقی خوب داشته باشه ، کی دیدی من شنگول گوش کنم شهیار قنبری اورجینالشو گرفتی دلچسبیده ها
نوشته اصلی توسط Chavosh ممد تیر بیا اینو بگیر خیلی قشنگه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ممد هم تیر میکنی ؟
نوشته اصلی توسط Chavosh دیگه همه جا سرورش پاک شده فردا صب برات اپ میکنم دمت گرم.. اگه تونستی پیغام شخصی بده..
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ممد هم تیر میکنی ؟ نه پس... انحصاری برای توام فقط احسان تیر میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 452 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 452 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن