اشترم کیوسک زنگ بزن اژانس 320 تو نت هس بزن تاپیک
اون موقه خدابیامرز زد بعد ایمیل اومد گفتن بش پاک کن
اشترم کیوسک زنگ بزن اژانس 320 تو نت هس بزن تاپیک
اون موقه خدابیامرز زد بعد ایمیل اومد گفتن بش پاک کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]..
اجرای قطعه ی " شهرزاد " در کنسرت شهرزاد.. آهنگساز فردین خلعتبری ، شعر از افشین یدالهی
عبدالعزیز آل شیخ مفتی جنجالی عربستان سعودی با صدور فتوای جدیدی خوردن گوشت همسر را برای مرد مباح اعلام کرد. به گزارش روزنامه القدس العربی، وی در توجیه فتوای عجیب خود گفت: در صورتی که شوهر احساس گرسنگی کند که این گرسنگی منجر به مرگ وی شود، جایز است که بخشی از گوشت بدن همسر خود را بخورد!
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
هی جیغ میکشی که بگویی که من هنوز ... / گم میشود صدای تو در بین همهمه
با پخش دو قسمت از «کلاه قرمزی» در روز جمعه، پخش این مجموعه به پایان میرسد.
علی قائم مقامی - مدیر تولید مجموعه «کلاه قرمزی» - در گفتوگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، با اعلام خبر بالا گفت: به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س)، دو قسمت پایانی مجموعه «کلاه قرمزی» روز جمعه - 21 فروردین ماه - پخش خواهد شد.
وی افزود: یک قسمت در ساعت 14 و 45 دقیقه و قسمت پایانی نیز در ساعت 21 و 30 دقیقه به روی آنتن شبکه دو سیما میرود.
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
در حال حاضر 459 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 459 مهمان ها)