من یه سوال ازت دارم
محرک درونی چیه؟؟
فکر کنم منظور تو اینه در برخورد با یه سری اتفاق یکسان واکنش ها متفواته خیلیا ممکنه بی تفاوت رد شن ولی یه نفر تحت تاثیرش قرار میگیره خب این درسته!
اما از اون طرف یادت نره اگر اون اتفاق بیرونی نباشه هرگز این تاثیرم در پی نداره!
یه جورایی مکمل هم هستن ولی خب باز عامل بیرونی در درجه اول و لازمه هر تغییر و تاثیریه!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق یعنی از یکدگر آویختن
وقتی تمام جهان در راه است و ول است و رهاست...
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
مگه میشه منکر یکی از اینا شد بحث من از همون اولم سر تاثیر بیشتر بود
و گفتم که ما آبمون توی ی جوب نمیره چون از خودمون داریم حرف میزنیم مثکه
الان با سینا که داشتیم بحث میکردیم، شبیه این بحث وراثت یا محیط ، کدوم بیشتر تاثیر داره افتادم که با بچه ها هزاران ساعت در موردش بحث کردیم و تا الان هم نه هیچکدوم قانع شدیم و نه کمی تغییر موضع دادیم در عین اینکه هردوتا رو قبول داریم اما بحث تاثیر گذاری رو با هم موافق نیستیم
سینا جان لذت بردم بسی
فحش نده بهم اخر شبی
محرک درونی؟ مثلا من میخوام ادم خوبی باشم
خوب همینجا راه منو تو از هم جداست من میگم درونی خودش به تنهایی هم میتونه عمل کنه اما در اکثر موارد این محرک بیرونیه که این جرقه رو میزنه
اما بیرونی بدون محرک درونی هیچ غلطی نمیتواند بکند
در مورد وراثت و محیط هم ما تو ی تیمیم پس البته من مثل همین بحث به هردو اعتقاد دارم اما وراثت رو مهمتر میدونم
خوبه به جاهای خوبی داریم میرسیم
این که لازمه هر تغییری اون خواستنست خب حرف درستیه و بر منکرش لعنت اما این خواستنه که از رو هوا نمیاد!!
همین که تو میگی من میخوام خوب باشم یعنی من بد بودم! یعنی میخوام بهتر باشم و همین که تو به این رسیدی یعنی اتفاقی باعث شده تو همچین احساسی داشته باشی!
اگر تو خودت باشی و خودت و نه برخوردی با شخصی و کتابی و خلاصه هر چیز دیگری خب طبیعتا متوجه این مهم نمیشی که بله من اینو میخوام چون؟! قبل هر چون یه چرا هست
حرف من اینه چیز جدایی درون کسی وجود نداره! تنها تفاوت موجود احساست و نگرش ادما در برخورد با پدیده های بیرونی و اونی که تو میگی محرک درون در حقیقت محرک درون نیست و اصلا وجود خارجی نداره شاید حساسیت و هشیاری بیشتر بشه اسمشُ گذاشت!
در مودراون بحث کاملا موافقم!
.
.
عوض نشو رنگ نباز و نشکن
حتی با دیدن شکستن من
دلم می خواد مثل همیشه باشی
برای من ساقه و ریشه باشی
نمی تونم نمی تونم عزیزم
خاطره های تورو دور بریزم...
در حال حاضر 434 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 434 مهمان ها)