این فنلاندی 1 ساعت و نیم از ساعت ایران عقب تره ..
داره مختونو کار میگیره ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون کلمه ای که بلد کردم اصل همه این بحثاست!
لازمه برانگیختی وجود یه عامل بیرونیه
خستگی و کنجکاوی و.....خود به خود ایجاد نمیشه! همش تحت تاثیر یه عامل خارجیه!
بحثایی که تو میکنی مرحله بعد از اون که درستم هست!
حرفی که سینا هم نقل میکرد همینُ میگفت ...خلاصه حرف ما اینه وجود اون عامله حیاتیه واسه تغییر
تمام بحث من اینه که اگه اصل اون عامل خارجی بود رو همه چنین تاثیری داشت و برای یکی عامل خنده و برای یکی عامل گریه نبود .. پس اصل چیزیه که درون ما وجود داره...
نمیشه ادامه داد این بحثو چون گفتم که الان وارد اون تایمی شدم که کتاب درسی نمیتونم بخونم(سرعت پردازش مغزم شدیدا پایین اومده)
تا خود قیامت هم بگی برای من عامل درونی تو زندگیم باعث تغییر و حرکت بوده نه چیز دیگه .. والسلام
تو کی باشی ک هموطنِ منو راه بدی؟
اینجا خراب میشی مثه چیپِ مهدی طارمی
در حال حاضر 439 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 439 مهمان ها)