عمو ِ حسن ؟
ژنرال " قاسم سلیمانی " در پیام دیشب خطاب به سران عربستان سعودی ، مبنی بر اینکه ایرانیان را غلام عرب خواندند و از دو مامورشان حمایت کردند
قسمتی از پیام به شرح زیر است :
ای حیوان پست فطرت ...اگر رهبرم به من دستور دهد که با نیروهایم به عربستان بیایم بدان که حداکثر زمانی که به تو و خاندان کثیف تو میدهم فقط سه روز است و پس از آن خواهی دید که تو در جلوی ایرانیان زانو خواهی زد و غلام مردم عزیز میهنم خواهی بود.کاری نکن که کشورت را با خاک یکسان کنم،آن کسانی که از تو حمایت میکنند خود میدانند من چه کسی هستم
من همان فردی هستم که به وسیله افرادم به راحتی به کاخ سفید نفوذ کردم و نامه ام را توسط ایشان روی میز اوباما گذاشتم و بدان اگر اراده کنم شبانه در کاخت سر از تنت جدا میکنم.
اگر رهبرم دستور دهد عربستان را مانند عراق در روز اربعین میکنم؛همان روزی که جوانان و مردم عزیز وطنم با کارت های شناسایی خود وارد کشور عراق شدند
ای حیوان آدم نما ... روزی خواهد رسید که عربستان را از وجود تو و سگان وهابیت پاک خواهم کرد و آن روز تو باید در برابر مردم ارزشمند ایران زانو بزنی
منهمان فردی هستم که به وسیله افرادم به راحتی به کاخ سفید نفوذ کردم و نامه ام را توسط ایشان روی میز اوباما گذاشتم !!
این قضیه خیلی صدا کرده بود یه مدت
قاسم سلیمانی : همون موقع که فروم رو راه انداختی دومین نفری که ثبت نام کرد من بود
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
در حال حاضر 405 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 405 مهمان ها)