نوشته اصلی توسط Peyman ممدرضا اگه میخوای با مجوز کار کنی به نظرم تا جوازتو نگرفتی کار بیرون نده .... سر یه تک آهنگ همچیسن گیر میدن که آدم منصرف میشه شعر روسری فهمیده دارد صبر من سر میرود تو برنامه هست قبل مجوز بدم بیرون چون بعدش نمیشه ملودیش عالی شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط SINA مظلوم ظالمیست که زورش نمیرسد ... سینا قبول داری این جمله رو؟
نوشته اصلی توسط Peyman والا
نوشته اصلی توسط shimaa پلنگ پلنگ پلنگ پلنگ من عاشق پلنگم اینا تاثیرات اهنگ پلنگ بهزاد لیتو
نوشته اصلی توسط MaMaTiR سینا قبول داری این جمله رو؟ اوه اوه اینجایی ؟ نه به قرعان
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط SINA اوه اوه اینجایی ؟ نه به قرعان اتفاقا من اینو بسیار قبول دارم
نوشته اصلی توسط Peyman من تا مدرکمو بخوام بگیرم یه هفت هشت سال طول میکشه تا اون موقع فضولات شیرینی تو هم تجزیه شدن .... یعنی انقدر تنبل و درس نخونی مگه ترم اخر نبودی توو ؟؟ ببین دیگه به من نگو نپیچون خودتم داری میپیچونی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اتفاقا من اینو بسیار قبول دارم منم الان بیشتر فکر کردم به همین نتیجه رسیدم
نوشته اصلی توسط SINA منم الان بیشتر فکر کردم به همین نتیجه رسیدم در هر صورت عزیزی
نوشته اصلی توسط Rmin اینا تاثیرات اهنگ پلنگ بهزاد لیتو اره دنیا پر از پلنگ شده برادر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 400 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 400 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن