نوشته اصلی توسط Herzeleid نشد دیگه بحث ما روی تغییر بود و این که چه چیزی محرک اونه همین دیگه.. میگم چیزای بیرونی بازیچه دستن.. از داخل تصمیم به تغییر گرفته میشه .. بعدشم هرکی ی راهی واسه تغییر پیدا میکنه...
آدم باش حسین گذشته ها رو هم نزن ، تموم شد رفت در ضمن من تو ترکم ، منو وادار به اسپم نکن
نوشته اصلی توسط 3fide ناهار نداریم ما بذبختیم تا تعریف ناهار از نظر شما چی باشه
نوشته اصلی توسط 3fide حال و حوصله شوخی چیپ و مسخره ندارم با عرض معذرت شوخی نبود اصلا.. بحث اشتی بود
نوشته اصلی توسط Herzeleid تا تعریف ناهار از نظر شما چی باشه از غذای نونی متنفرم بجز بادمجونو مشتقاتش برنج میخام با خورشت چاقاله بادوم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR همین دیگه.. میگم چیزای بیرونی بازیچه دستن.. از داخل تصمیم به تغییر گرفته میشه .. بعدشم هرکی ی راهی واسه تغییر پیدا میکنه... البته تغییر بحث مفصل تری از اجساس نیاز و وجوب پاسخگویی به اونهاست اینا که بیشتر عادات روتین و روزمره هستن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آدم باش حسین گذشته ها رو هم نزن ، تموم شد رفت در ضمن من تو ترکم ، منو وادار به اسپم نکن الان یهویی ادم شدم تورو جون به جونت کنن اخرش ی اسپمر بزرگ هستی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR شوخی نبود اصلا.. بحث اشتی بود کلا شوخی میگیرم حرفتو
امیر یوزر ها چقد ریز شده ، چشمم در اومد بی زحمت بزرگش کن
نوشته اصلی توسط 3fide از غذای نونی متنفرم بجز بادمجونو مشتقاتش برنج میخام با خورشت چاقاله بادوم وزنت سرجاشه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 469 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 469 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن