نوشته اصلی توسط Gambler آره ولی از اینا بگذریم پرسپولیس تیم نمیشه اگه تیمو خیلی عوض نکنه میشه امید داشته ولی بخوان خونه تکونی اساسی کنن شاید بتونه سهمیه رو بگیره فقط.. هرکی تیمو کامل تغییر داده اون سال ریده
نوشته اصلی توسط Betty خعلی عالی ام تقصیر تو نیست عرقش خوب بوده
نوشته اصلی توسط 3fide سیفیت
علی ازاده هستی یا نه؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid فوری؛ کارلوس کیروش با تیم ملی خداحافظی کرد اگر این خبر واقعی باشه بچه های مجمع یه شیرینی خوب پیش من دارن چقد فیلمای جدید چرتن جز whiplash
نوشته اصلی توسط Betty سیفیت مرسی که اسممو انقدر خوب میگی
نوشته اصلی توسط *_* تقصیر تو نیست عرقش خوب بوده
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اگه تیمو خیلی عوض نکنه میشه امید داشته ولی بخوان خونه تکونی اساسی کنن شاید بتونه سهمیه رو بگیره فقط.. هرکی تیمو کامل تغییر داده اون سال ریده گول نزن خودتو فوق فوقش تو لیگ نگه میدارتون. ولی خدایی خیلی مربی خوبیه اگه قدرشو بدونن
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Gambler گول نزن خودتو فوق فوقش تو لیگ نگه میدارتون. ولی خدایی خیلی مربی خوبیه اگه قدرشو بدونن امسالو نمیگم شنگول سال بعد رو گفتم.. اره تا الان که هرجا بوده مفید بوده
نوشته اصلی توسط Herzeleid فوری؛ کارلوس کیروش با تیم ملی خداحافظی کرد اگر این خبر واقعی باشه بچه های مجمع یه شیرینی خوب پیش من دارن من خودم انتخاب کنما
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 161 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 161 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن