نوشته اصلی توسط *_* نه حاج خانوم نداریم فقط حاجی داریم یه دفعه رفتم.**** ماست بخرم نداشت پسره بیشعور گفت شرمنده حاج خانوم بدبخت و شستم انداختمش رو بند
امیر یا اشترم اون واسه شاهین بود ؟
نوشته اصلی توسط Milad نه تو ایده الی با 1.5 قد و 46 کیلو وزن 170و 50 کیلو
نوشته اصلی توسط 3fide یه دفعه رفتم.**** ماست بخرم نداشت پسره بیشعور گفت شرمنده حاج خانوم بدبخت و شستم انداختمش رو بند یادم باشه باهات شوخی نکنم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad نگاه کن نیم وجب بودن چقدر خوبه ما خبرنداشتیم خیلی بیشتر ازا ونی که فکرشُ بکنی تازه هرچی ریزتر باشی جوون تر میزنی
نوشته اصلی توسط 3fide یه دفعه رفتم.**** ماست بخرم نداشت پسره بیشعور گفت شرمنده حاج خانوم بدبخت و شستم انداختمش رو بند حرفای ستاره دار میزنی سو پر چیه عزیز من اسمش مارکته ما وقتی بتی با یکی حرفش میشه میکیم حاجی بی خیال ولش کن بعدم واسش یه دهن ناس درست میکنیم
نوشته اصلی توسط Milad من در همین حد کمک میکنم که مادر میگن میلاد اون لیوان رو ازبالا کابینت بده وگرنه یادم نمیاد دست به سیاه و سفید زده باشم یاد بالای کابینت نبودم دو دفعه کار کنی یاد میگیری اشکال نداره
نوشته اصلی توسط 3fide 170و 50 کیلو خداییش 150 و 46 که گفتم خیلی خوب بود واست 170 و 50 ؟20 کیلو وزنت کمه
نوشته اصلی توسط Milad یادم باشه باهات شوخی نکنم ها خیلی خشنه سپیده استعدادش در رشته تکواندو حیف شد (با توجه به قد وبالاش میتونست طلای المپیک رو هم بیاره)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 425 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 425 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن