نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خنجر واسه اين سينه كافي نيست نوید چطوری خوووبی خوش میگذره ؟ چیکارا میکنی ؟؟؟
نوشته اصلی توسط SINA چون دوست اکبر است شکایت کجا برم؟! یا تو نیستی یا اکبر ......
یه حالی دارم این روزااااااا ...........
نوشته اصلی توسط shimaa نوید چطوری خوووبی خوش میگذره ؟ چیکارا میکنی ؟؟؟ سلام شيما مرسي خوبم. آره بد نيست. به لطف بهضي اتفاقات يك هفته ي اخير همش دچار ِ خنده شديم مشغول ِ درس و كار و ... تو خوبي ؟ چه خبر ؟ كم پيدايي
نوشته اصلی توسط shimaa یا تو نیستی یا اکبر ...... من که اگه زنده باشم همیشه هستم اکبر زودرنج شده یکم
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! سلام شيما مرسي خوبم. آره بد نيست. به لطف بهضي اتفاقات يك هفته ي اخير همش دچار ِ خنده شديم مشغول ِ درس و كار و ... تو خوبي ؟ چه خبر ؟ كم پيدايي ایشالا همیشه بخندی منم هستم زندگی میکنم دلم که براتون تنگ میشه میام اینجا بهتون سر میزنم کارت اوکی شده ؟؟
نوشته اصلی توسط SINA من که اگه زنده باشم همیشه هستم اکبر زودرنج شده یکم پسرم خیلی حساسه عاشق پیشه و زود رنج ... از قول من بهش بگو قوی باشه
نوشته اصلی توسط shimaa ایشالا همیشه بخندی منم هستم زندگی میکنم دلم که براتون تنگ میشه میام اینجا بهتون سر میزنم کارت اوکی شده ؟؟ نه بابا ديگه نرفتم سراغش فعلا گذاشتم اون بياد سراغم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! نه بابا ديگه نرفتم سراغش فعلا گذاشتم اون بياد سراغم خخخ دیوونه ناز میکنی براااش
نوشته اصلی توسط shimaa پسرم خیلی حساسه عاشق پیشه و زود رنج ... از قول من بهش بگو قوی باشه شوخی کردم بابا زودرنجیش کجا بوده ؟ الانم 100% نشسته داره بازی بارسا رو میبینه و به احتمال قوی تخمه میشکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 300 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 300 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن