صفحه 5298 از 18606 نخستنخست ... 429847985198524852885296529752985299530053085348539857986298 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 52,971 به 52,980 از 186051

موضوع: Chavoshi News |

نیمه فعال
    امیدوارم یک روز این موضوع رو بفهمیم که برای چیره شدن در یک بحث یا یک موضوع، علم اهمیت دارد نه توهین،در پنج خطی که از سوی حقیر نوشته شد چه توهینی به کسی کردم که اینطور نتیجه گیری می کنید و من رو یک اطلاعاتی خطاب می کنید.من که اسمون خدا رو هم بیارم پایین شما باور نمی کنید پس بی خیال.همه جا همینجوریه،من فقط اندیشه ام رو گفتم و شاید اصلا غلط یا اشتباه باشد ولی این رو یاد گرفتم احترام طرف مقابلمو نگهدارم.سعی می کنم دیگه بحث نکنم،حداقل تو دین و سیاست بحث نکنم.یا علی.

راستی تا یادم نرفته این رو هم بگم که سعی میکنم کوچه بازاری بنویسم از این به بعد نه به قول محمد رضا کتابی.

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نمایش پست ها
    اشپل

من یه بار رفتم شمال رستوران اشپل تو منو بود گفتم این چیه ، دوستم گفت عن ماهی
    هیچی سفارش دادم بد نبود خیلی شور بود
    دوستتمک مثل خودت شوت بود اشپل همون خاویارِ ماهیِ .. یا تخماش نه فضولاتش

منم دوس ندارم ولی اینجا واسش سر میدن شورِ دیگه با ماهی شور میزنن ..میخوابونن تو نمک
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir20 نمایش پست ها
    امیدوارم یک روز این موضوع رو بفهمیم که برای چیره شدن در یک بحث یا یک موضوع، علم اهمیت دارد نه توهین،در پنج خطی که از سوی حقیر نوشته شد چه توهینی به کسی کردم که اینطور نتیجه گیری می کنید و من رو یک اطلاعاتی خطاب می کنید.من که اسمون خدا رو هم بیارم پایین شما باور نمی کنید پس بی خیال.همه جا همینجوریه،من فقط اندیشه ام رو گفتم و شاید اصلا غلط یا اشتباه باشد ولی این رو یاد گرفتم احترام طرف مقابلمو نگهدارم.سعی می کنم دیگه بحث نکنم،حداقل تو دین و سیاست بحث نکنم.یا علی.

راستی تا یادم نرفته این رو هم بگم که سعی میکنم کوچه بازاری بنویسم از این به بعد نه به قول محمد رضا کتابی.

من نه پستای شما رو خوندم نه ممر رو فقط یه نگا کردم دیدم موضوع چیه تا ته رفتم ، این بحث خیلی وخته اینجا باب هست منم سابقه بحث زیاد دارم
    و خیلی وخته به نتیجه رسیدیم که این بحث پایان و نتیجه ای نداره

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mali68 نمایش پست ها
    به قول نوید باع
    ماهی شوریده واسه دریای جنوبه..اونی که تو میگی یه چیز دیگس
    ماهی جنوب خیلی بو میده باو
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    فیلم ایرانیخواب زده هارو دیدم حالم بد شد بسکه چرت بود از صابر ابر بعید بود

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نمایش پست ها
    دوستتمک مثل خودت شوت بود اشپل همون خاویارِ ماهیِ .. یا تخماش نه فضولاتش

منم دوس ندارم ولی اینجا واسش سر میدن شورِ دیگه با ماهی شور میزنن ..میخوابونن تو نمک
    تو خیلی شوتی داشت شوخی میکرد

من به جز کوکو کتلت کوفته همه چی دوست دارم

حرفه ای
    فعلا

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir20 نمایش پست ها

در عسلام بین دین و حکومت دینی هیچ فرقی قائل نیستند .عسلام گرایان عمدتا برای پوشش نقایص خویش بر طبل پوچ عسلام حقیقی کوفته و پیاپی دم از آن میزنن حال آنکه عسلام حقیقی تفاوت چندانی با جمهوری عسلامی کنونی نداشته و ندارد . به عبارتی دیگر اینگونه میتوان سخن راند که ازمنظر اینجانب تفاوت چندانی در امام خـامنه ای (مد ظله ) و امیر المومنین ( امام اول شیعیان و نه امیر خودمان) وجود ندارد .
    این نوع فرافکنی ها صرفا برای فرار از واقعیت بوده و هست . کما اینکه سالها برای برقرای حکومت عسلامی تلاش مینمایند . آن را بدست می آوردند . و درست سر بزنگاه های ریدن دم از بد بودن خود میزنند و اینکه اسلام حقیقی چیزه دیگریست . و در این مورد خاص ما ره گم کرده و اشتباه نموده ایم .
    در مورد حضور بانوان در ورزشگاه ها حق با شماست .در این مورد عسلام مخالفتی ندارد. لاکن در کل فکر کردن به آن را خطا میداند .و اگر نیک بنگریم کار حتا به فکر کردن در مورد حضور یا عدم حضور زنان نخواهد رسید . پس حکمی در این باره از عسلام (حقیقی ) صادر نگردیده. در این مورد در حق این دین عزیز ظلم روا گشته .
    چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نمایش پست ها
    ماهی جنوب خیلی بو میده باو
    اره ولی مزه غلیظی داره.. خیلی دوس دارم.من خودم تو حیاط درست میکنم بوش نپیچه

نیمه فعال
    اهنگ نا امیدم میکنی یگانه بنظرتون شبیه این آهنگ نیست
    irem derici - zorun ne sevgilim

صفحه 5298 از 18606 نخستنخست ... 429847985198524852885296529752985299530053085348539857986298 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 199 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 199 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع