نوشته اصلی توسط mali68 از رومای یاهو بچه دهه شصتیا خیلی خاطره دارن کلن یاهو یه حس نوستالژیکی داره که با هیچی عوض نمیشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid هومم! باید جالب باشه با این تفاسیر... اره این شبکه هم کارش درسته ولی کلا better call saul اولویتت باشه حتما ببینش خیلی قشنگ بود قشنگ خاطره های بریکینگ بد رو زنده کرد
نوشته اصلی توسط mali68 حسین و اکبر نیستن وگرنه الان یه میزگرد سینمایی میرفتین رفیقای نیمه راه بودن البته کاری که ما کردیم به خودی خودش کار بزرگی بود بیش از 70 80 تا فیلم فکر کنم رفتیم با هم
نوشته اصلی توسط Herzeleid کلن یاهو یه حس نوستالژیکی داره که با هیچی عوض نمیشه حالا یه asl بده ببینم یادت هست یا نه
نوشته اصلی توسط john_chavoshi کلا یهو نمیدونم چرا همشون اسکل شدن روماشون رو برداشتن نیمبازم ورژنای بعدیش روم رو برداشت دیگه فقط بیلوکس روم داره گروه ساختن رو به عنوان روم دادن به خورد مردم توی وایبر و بیتالک و اینا چقدرم اخه این گروها پر از باگه!
من دیگه برم بخوابم خوشحال شدم دیدمتون فعلا
نوشته اصلی توسط Herzeleid رفیقای نیمه راه بودن البته کاری که ما کردیم به خودی خودش کار بزرگی بود بیش از 70 80 تا فیلم فکر کنم رفتیم با هم هنوز وقت هست..چقدر فیلمای اسکار امسال چرت بودن همشون جز شلاق فقط
نوشته اصلی توسط john_chavoshi ولی کلا better call saul اولویتت باشه حتما ببینش خیلی قشنگ بود قشنگ خاطره های بریکینگ بد رو زنده کرد خوبه که فقط یه فصله فعلا حتما تو چند روز اینده میبینمش
نوشته اصلی توسط john_chavoshi من دیگه برم بخوابم خوشحال شدم دیدمتون فعلا همچنین شب و روزت خوش خوب بخوابی
خواب در چشم ترم میشکند..شب بخیر امین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 462 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 462 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن