(One.. two.. free.. WHEEEEEE! (whoooooshhhhh
There goes mama, spwashin in the wa-ta
No more fightin wit dad, no more restraining order
No more step-da-da, no more new brother
(!Blow her kisses bye-bye, tell mama you love her (mommy
Just the two of us
Just me and you
Your da-da will always be there for you
Your da-da's always gonna love you
Remember that
اول که پست طولانی پاسخ طولانیم میخواد و لازمش تمرکز کافیه پس تاخیری که افتاد به بزرگی خودت ببخش
با کلیت حرفات من نه تنها مشکلی ندارم بلکه کاملا موافقم!
قدرت رسانه هم درسته اما باز رسانه ما یه رسانه شخصی نیست که بخوایم تبدیلش کنیم به تریبون خودمون(خداقل این طوری تو برنامه خودمون بارها شعار دادیم!!)
نقطه قوتم قبول دارم ولی وقتی تا حدی پیش بریم که همون طور خودتم تایید کردی همچین ادعایی بکنیم و به خیال خودمون دانای کل باشیم یکم غیر عادی میشه دیگه!
بحث گوش فدراسیون و .... هم نیست که قطعا سراپا مشکلن , منتها ایجاد فشار و جوسازی و....رو نمیتونی ساده از کنارش عبور کنی واقعیتش اینه نه فدراسیون ما نه سرانش این قدر مقبولیت ندارن که بتونن جلو این هجمه ها وایسن
چرا میتونه واسش تلاش کنه و هیج مشکلیم نداره اما حق نداره نظرشُ تحمیل کنه , همین
ادعای این که من نماینده مردمم و نظرم نظر درسته (به خیال و تشخیص خودم) ادعای بزرگیه و منم میگم حق ندارم این نظرُ به همه تعمیم بدم و یه طور القا کنم این حقه و غیر این باطل این که من هر جا به تشخیص خودم به درستی امری واقف شدم پس واسش تلاش کنم میشه همین برخورد و رفتار چندگانش در مواجهه با یه سری اتفاقات ظاهرا مشابه که تو این چندسال افتاده
این که یه روز فلانی رو بشونم پای میز محاکمه و جای دفاعی ازش باقی نذارم چون فکر میکنم درسته ولی فرداش واسه همون اتفاق یکی دیگه رو باهاش رفتار متفاوتی داشته باشم و حتی مستقیما رو در روی مخالفاش قرارش ندم چون این جا فکر منیکنم این درسته بیشتر تناقض تو رفتاره تا تشخیص (هر چند بار ها و باها ثابت شده این تشخیصا هم کم ایراد نداشته و چندین بار هم خودش اظهار پشیمونی کرده از برخی افعال گذشتش)
من با این جملتم مشکل دارم ...اینجا در مقام و جایگاه رسانه حق دیکته کردن نداریم دیگه
تلاش کردن خوبه دفاع کردنم خوبه اما دیکته کردن نه! تصمیم گرفتن نه! موج سواری نه
بزرگترین مشکل من باهاش همین اشتباه محاسباتی بزرگشه که همیشه حق به جانبه و همه چیو سعی کرده ازموضع حق و حقیقت (به خیال خودش) ببینه و خیلی وقتا این وسط مردمم بهانه کرده
عادل خیلی ادم درست و فهمیده و دلسوزم که باشه راهی که واسه دلسوزیش انتخاب کرده از نظر من غلطه خیلیم غلطه
یا خدا
این موقع شب چه حوصله ای داری بیانیه مینویسی.
ویرایش توسط Malware : 04-21-2015 در ساعت 03:14 AM
امشب همه چی رنگ و بوی نوستالژی داشت
شب همگی بخیر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کوچه برف نشست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 416 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 416 مهمان ها)