نوشته اصلی توسط SINA اونوقت الان اون تست رو زدی ؟ بلی ، 72 سال فک کنم به خاطر پشت میز نشین و 5 کیلو اضافه وزنم بود که اومد پایین وگرنه کمتر از 90 رو قبول ندارم
نوشته اصلی توسط Milad سینا دنبال شری ؟ تو این بحثا وارد نمیشم مگه اینکه امین باشه و نظرم با نظرش یکی باشه سه هیچ همون اول کار میوفتیم جلو این از دستم در رفت خدا بخیر کنه
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط 3fide باز من پرستار دارم تو چی باید خودت زیر خودت لگن بزاری 74 سال سنی نیست که نیاز به لگن داشته باشی منو احتمالا ترور کردن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط 3fide پس ژنتیکیه تو میگی لابد هست دیگه
نوشته اصلی توسط Milad 74 سال سنی نیست که نیاز به لگن داشته باشی منو احتمالا ترور کردن ترور تو سر خوری از نفرین مردم مردی یقینا
نوشته اصلی توسط Milad سینا چند سال دیگه زنده ای ؟ والا اون 200 میلیون رو دیدم پشیمون شدم بزا تست کنم
نوشته اصلی توسط SINA تو این بحثا وارد نمیشم مگه اینکه امین باشه و نظرم با نظرش یکی باشه سه هیچ همون اول کار میوفتیم جلو این از دستم در رفت خدا بخیر کنه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بلی ، 72 سال فک کنم به خاطر پشت میز نشین و 5 کیلو اضافه وزنم بود که اومد پایین وگرنه کمتر از 90 رو قبول ندارم ایشالا 120 65 70 بسته فک کنم
نوشته اصلی توسط SINA تو میگی لابد هست دیگه یه دو خط اخرش خلاصشم بنویسید چشام خسته میشه بخونم همشو
نوشته اصلی توسط 3fide ترور تو سر خوری از نفرین مردم مردی یقینا روزی میرسه که تاریخ در مورد من قضاوت میکنه مادر ها از رشادت های من چه داستان هایی که برای کودکانشون تعریف نمیکنن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 234 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 234 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن