نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH ایشالا تو بازی امشب بعد از این که ریال باخت و میلاد فاک داور سر زنان از مجمع گم و گور شد ، خبر مصدومیت شدید در حد لت و پار پنالدو هم به گوشمون برسه هیچوقت واسه کسی بد نخاه
نوشته اصلی توسط 3fide هیچوقت واسه کسی بد نخاه برای پنالدو جدا از این که شر نداره خیر هم داره تو هم بخواه شاید بختت واشه بالاخره
نوشته اصلی توسط 3fide به سیدخندان هر روز داستان داشتیم به رنگ.رژتم گیر میدادن بعد به این پسرای دختر نمای چندش کاری ندارن همه جا همینه اونورا بدتره..شهرک غرب که علنا تو هر محل وایسادن من نمیدونم این همه نیرو از کجا میارن
حسن
نوشته اصلی توسط mali68 همه جا همینه اونورا بدتره..شهرک غرب که علنا تو هر محل وایسادن من نمیدونم این همه نیرو از کجا میارن امنیت نداریم که تو.این گرما که با عبا نمیشه رفت و اومد نفهمن من یه جاهاییم میشناسم بیشعورا لاک پاک.کن دارن با لاک.راه نمیدن بری
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH ایشالا تو بازی امشب بعد از این که ریال باخت و میلاد فاک داور سر زنان از مجمع گم و گور شد ، خبر مصدومیت شدید در حد لت و پار پنالدو هم به گوشمون برسه این همه سال فوتبال دیدم یه بار ارزوی مصدومیت نکردم ادم چقدر میتونه کثیف باشه
Hero Enter Viva Real Madrid
امین هستی؟ چنتا لینک میخوام
نوشته اصلی توسط Betty امین هستی؟ چنتا لینک میخوام لینک چی میخوای ؟
نوشته اصلی توسط Milad این همه سال فوتبال دیدم یه بار ارزوی مصدومیت نکردم ادم چقدر میتونه کثیف باشه گوه خوردی همین سه روز پیش داشتی مسی رو نفرین میکردی دیوث
نوشته اصلی توسط Betty امین هستی؟ چنتا لینک میخوام بفرما
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 454 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 454 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن