میلاد لو رف اخر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر تماشاگران شده 2 تومن چرا اینا رم کردن
سال عوض شده دیگه :| میره بالا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته نامه سرنخ که هفته نامه ای با موضوغ حوادث و شگفتی هاست در جدیدترین شماره خود خبر داده است که جوانی به خاطر دیدن سریال در حاشیه مهران مدیری خواهر و پدرش را به قتل رسانده است .
به گزارش کافه سینما به نقل از گام نو، هوتن 25ساله که به جرم قتل بازداشت شده است دراین باره به هفته نامه سرنخ گفته است: شب حادثه ،خواهرم می خواست یک برنامه تلویزیونی را ببیند ،اما من می خواستم سریال درحاشیه را که از شبکه دیگری پخش می شد را تماشا کنم . سر همین موضوع دعوایمان شد ..
او دربخش دیگری از صحبتهای خود گفته: خواهرم مدام جیغ و داد می کرد ومن هم از شدت عصبانیت وارد اتاق شدم و او را خفه کردم .
او درادامه به هفته نامه سرنخ کفته: ابتدا می خواستم با آمدن پدرم ،قتل خواهرم را خودکشی جلوه بدهم اما هنگامی که پدرم وارد خانه شد نمی دانستم چه کار کنم به همین خاطر از پشت سر او را غافلگیر کردم و با چاقو اورا به قتل رساندم.
لیس می گوید که مردی در شهر کلورادو اسپرینگز آمریکا به علت عصبانیت از کامپیوترش آن را به بیرون خانه برد و هشت گلوله در آن خالی کرد و به همین دلیل با اقدام پلیس
روبروست. سخنگوی پلیس گفت:* "کامپیوتر او مشکل فنی داشت، به همین خاطر آن را به کوچه پشتی برد و آن را داغان کرد."لوکاس هینچ پس از حادثه به دلیل شلیک گلوله در یک
محدوده شهری موقتا تحت بازداشت قرار گرفت.رسانه های محلی گزارش می دهند که لوکاس وقتی از شدت عصبانیت به کامپیوترش شلیک می کرد متوجه شکستن قانون نبود.
قاضی در مورد مجازات او تصمیم خواهد گرفت.جف استراسنر سخنگوی پلیس به روزنامه کلورادو اسپرینگز گازت گفت:* "او از چندین ماه سر و کله زدن با کامپیوترش کلافه بود."
این روزنامه نوشت که هینچ دوشنبه بعد از ظهر بعد از آنکه فشار مکرر دکمه های ctrl+alt+delete کمکی به خاموش روشن کردن کامپیوتر نکرد از کوره در رفت(میگه ctrl+alt+delete کار
نکرده خخخ) این روزنامه با لحنی طنزآمیز نوشت: "لوکاس هینچ از کامپیوترش چنان تقاسی پس گرفت که اکثر ما فقط خوابش را می بینیم. انتظار نمی رود کامپیوتر بهبود یابد."
هفت هشت سال فک کنم قبل از انقلاب شاه به فنلاند میاد ، پسری فنلاندی چیز میز پرت میکنه سمتشو کلی مخالفتش رو بهش نشون میده
اون پسر بچه الان وزیر خارجه فنلانده
در حال حاضر 417 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 417 مهمان ها)