ستیزی با اردشیر ندارم ولی بدم میاد ازش ربطی هم به هواداری ناصر خان نداره
هفتم ؟ اگه صبا رو ببریم میتونیم امیدوار باشیم چهارم بشیم ، نفت هم قهرمان حذفی بشه ، سهمیه بگیریم !!!
زیادی رویا پردازانه نبود ؟ ولی فوتبال ایران قابل پیش بینی نیست به خصوص وقتی اردشیر سرمربی تیممون باشه
به نظرت میمونه؟ برای فصل بعد؟
امیدوارم...به بازی صبا بستگی داره که من خودم هیچ امیدی ندارم جز مساوی
خوب بازی نمی کنن ، دنبال برد یک هیچ هستن
یادم رفت بگم
اردشیر جایی رو نداره که بره پس حتماً میمونه !! تبریز که سایشو با تیر میزنن ، سپاهان که فرکی هست و بقیه تیما هم که به پرستیژ ایشون نمیخوره پس حتماً میمونه
یادم رفت بگم
اردشیر جایی رو نداره که بره پس حتماً میمونه !! تبریز که سایشو با تیر میزنن ، سپاهان که فرکی هست و بقیه تیما هم که به پرستیژ ایشون نمیخوره پس حتماً میمونه
رفتارشناسی اردشیر
من تعصب ندارم روی شخص خاصی و دوست دارم تیم نتیجه بگیره چ با قلعه نویی چ بدون اون... دوست دارم منصوریان بشه نمی دونمم چرا...
من تعصب ندارم روی شخص خاصی و دوست دارم تیم نتیجه بگیره چ با قلعه نویی چ بدون اون... دوست دارم منصوریان بشه نمی دونمم چرا...
والا منم دوست دارم نتیجه بگیره تیم ! هواردار ِ بدبخت این وسط داره سکته میکنه و میمیره ! شخص مهم نیست ولی اینکه این اقا تیمو ارثیه پدریش بدونه و هر کاری دوست داشته باشه بکنه و هیچکی جرات حرف زدن نداشته باشه و ... این حرص آدمو در میاره !!
والا منم دوست دارم نتیجه بگیره تیم ! هواردار ِ بدبخت این وسط داره سکته میکنه و میمیره ! شخص مهم نیست ولی اینکه این اقا تیمو ارثیه پدریش بدونه و هر کاری دوست داشته باشه بکنه و هیچکی جرات حرف زدن نداشته باشه و ... این حرص آدمو در میاره !!
کاش حداقل آندو رو نگه میداشت
من بعید میدونم بمونه احسان