نوشته اصلی توسط 3fide گوشیمو خاموش کردم اون چهارتا فحش لری دیروز و یادته هنوز زنگ ميزنه مگه ؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! سلام ميلادووو چطوري ؟ به نوید جون فدات . تو خوبی داش ؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! هنوز زنگ ميزنه مگه ؟ نمیزاشت جواب تورو بدم عصبیم کرده
اشترم کجایی
نوشته اصلی توسط 3fide گوشیمو خاموش کردم اون چهارتا فحش لری دیروز و یادته بهت فحش لري ميدن؟
نوشته اصلی توسط milad771 به نوید جون فدات . تو خوبی داش ؟ نوكرم منم خوبم شكر
نوشته اصلی توسط Betty بهت فحش لري ميدن؟ مرتیکه لره صبح تا شب رو اعصابمه زنگ میزنه جواب نمیدم موندم کی کپه مرگشو میزاره
هر کدومتون حجم مشکلی ندارین قسمت جدیدم میخواین دان کنین نتیجه رو بگین
نوشته اصلی توسط Chavosh الان چه اتفاقی افتاد اشترم رفتم یه سایت خارجی که لینکای تورنت میذاشت بعد کادر اومد سوال پرسید جواب دادم لینکی که میخواستم تو چن تا سرور برام اپ کرد که دو تاش اپلود بوی و اپلود بازه ! مگه میشه همچی چیزی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ببین داخلش چیه اینو میگم
نوشته اصلی توسط 3fide مرتیکه لره صبح تا شب رو اعصابمه زنگ میزنه جواب نمیدم موندم کی کپه مرگشو میزاره خو بلاكو واسه همين موقعا گذاشتن ديگه خودآزاري داري مگه بلاكش كن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 419 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 419 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن