نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH فسنقری با اون تیپش جنسیس سوار میشه شبی 2 ملیون میگیره دستمزدش برابری میکنه با صعید هدادیان و مهموت کلیمی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
نوشته اصلی توسط ehsan1361 قِلَت میکنی لُنگی البته میگن اردشیر پرسپولیسیه ولی یه لُنگی حق نداره بهش بگه مافیا اگه این ادم لنگی باشه من میرم نفت تهرانی میشم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 شبی 2 ملیون میگیره دستمزدش برابری میکنه با صعید هدادیان و مهموت کلیمی مطمئنی برابری میکنه ؟
نوشته اصلی توسط mali68 اگه این ادم لنگی باشه من میرم نفت تهرانی میشم نفت تهران که مال داش علی منصور خودمونه پیشنهاد نفت ام آی اس رو میدم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH مطمئنی برابری میکنه ؟ هدادیان و کلیمی شبی 2 و نیم میگیرن ، این شبی دو تومن میگیره پونصد تخفیف میده لوش ندن بیان بگیرنش
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نفت تهران که مال داش علی منصور خودمونه پیشنهاد نفت ام آی اس رو میدم بهش فکر میکنم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 هدادیان و کلیمی شبی 2 و نیم میگیرن ، این شبی دو تومن میگیره پونصد تخفیف میده لوش ندن بیان بگیرنش چرا جوک میگی مردک الان یه دی جی دوزاری برای یه مراسم عروسی ۳ چار میگیره تو باغ برا جشن تولد یه دو نیم میگیرن هدادیان و کلیمی دو نیم ؟؟حالت خوبه
نوشته اصلی توسط mali68 بهش فکر میکنم حالا بزار لُنگتون سقوط کنه بعد آی سقوط کنه یکم بخندیم همون اول فصل هم اینجا گفتم که لُنگ سقوط میکرد اگر نفت ام آی اس نبود
نوشته اصلی توسط Herzeleid ماشینو که باید بفروشیم باهاش یه قصر بخریم باید با اتوبوس بریم دیگه باشه قرارمون شیش صبح فردا میدون فین کاشون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 432 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 432 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن