نوشته اصلی توسط Herzeleid اهل تشریفات نیستم یه جای گم و گوری باشه راحت ترم گم و گور میشه عین چینیا بسوزونیمت دوست داری؟
نوشته اصلی توسط Betty ميخواي خودم بسوزونمت قبر نخواي؟تعارف نكن خلاصه فانتزی خوبیه شما دستی دستی با پیشنهادات ما رو به کشتن نده بقیش پیشکش
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ترسیدم تو هم قهر کنی واسه همین دوباره اومدم نترس برو به منزل برس من جنبم بالاتر از این حرفاس
نوشته اصلی توسط Herzeleid فانتزی خوبیه شما دستی دستی با پیشنهادات ما رو به کشتن نده بقیش پیشکش هي به من گفتي بد خواستم يه خوب بهت پيشنهاد بدم دنيا دستت بياد
نوشته اصلی توسط mali68 نترس برو به منزل برس من جنبم بالاتر از این حرفاس خیالم راحت شد آخه هر موقع من شوخی کردم تهش رسیده به قهر بعضی ها هم خودجوش قهر کردن
نوشته اصلی توسط Herzeleid مالی سلیقتون یکیه تا من هاردمُ اماده کنم چند تا پیشنهاد بده بتی من خودم نشستم تا تو لیست بدی قبلیام حسین بهم گفته بود خبریم ازش نیست چند وقته
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خیالم راحت شد آخه هر موقع من شوخی کردم تهش رسیده به قهر بعضی ها هم خودجوش قهر کردن قهر واسه بچه هاس ادم گنده ها باید بزنن له کنن تا دلشون خنک شه
حسین ِ من کجایی که رخ نمی نمایی یادش بخیر تاپیک جام جهانی
نوشته اصلی توسط mali68 قهر واسه بچه هاس ادم گنده ها باید بزنن له کنن تا دلشون خنک شه یا ابالفضل ، قفل فرمون نکشی یه وقت
نوشته اصلی توسط ehsan1361 یا ابالفضل ، قفل فرمون نکشی یه وقت به نکته به جایی اشاره کردی قفل فرمون و چاقو و خیلی اذیت شم با ماشین از روش رد میشم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 400 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 400 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن