نوشته اصلی توسط kamyab شوخیشم قشنگ نیست ! اونایی که صدامو شنیدن میدونن منظورم چیه ! بفرست منم بشنوم ببینم شوخیه یا نه
نوشته اصلی توسط mohammad دخترا بیشتر به سمت رشته های فنی اومدن یه سال پس از ما نفت دختر پذیرش کرد
نوشته اصلی توسط kamyab نمی دونی که خدا نصیب گرگ بیایون نکنه
بعد همسرش دیوانه شد و شعر می نوشت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط pirana یه سال پس از ما نفت دختر پذیرش کرد چه ایردای داره یه عمر ما سر چاه بودیم یه مدتم خانما برن
نوشته اصلی توسط nice girl سلام .خوبین؟؟خیلی خوبه موفق باشین سلام ممنون چه فابده حالا باس برم جلو پای یه بی سواد شکم گنده پا بچسبونم
نوشته اصلی توسط Herzeleid خیالت تخت زیاد تفاوتی ایجاد نمیکنه خیلی مهم نیست
نوشته اصلی توسط Herzeleid دوستان اساتید یا دانشجویان یا دانش اموزان یا چی؟؟؟ یه زمانی کانون میرفتم همین یغما بالاسرم وایساد که کتابمو چاپ کنم ولی خب نشد...الانم هر کی ذوقی داشته باشه کیف میکنم گوش بدم به ذوقش
نوشته اصلی توسط kamyab من با افتخار میگم تو ریاضیات هیچی حالیم نیست اما ریاضی یک و دو و تخصصی رو بیشتر از یک بار برنداشتم منم ریاضی 1 با 10.5 پاسیدم... اینو میگم که امین باز باهام دوست شه
نوشته اصلی توسط pirana سلام ممنون چه فابده حالا باس برم جلو پای یه بی سواد شکم گنده پا بچسبونم احمدُ ناراحت کردی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 384 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 384 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن