13 روز 6 گیگ مونده
فردا هرکی رمز خواست بهش بدم نگن نوید گداس
13 روز 6 گیگ مونده
فردا هرکی رمز خواست بهش بدم نگن نوید گداس
پس کلن چیزی نکشیدی
اونا که انچنان سیگار حساب نمیشه! طعم دارم هست معمولا نوع شیدنشم فرق داره بیشتر باید دود کنی!
اما خب بخوام بگم اول این که نکش! اما اگر حرف منو گوش ندادی و خواستی بکشی دو تا توصیه
1. چیز خوب بکش....یعنی ترجیحا برند و جنس اصل! مارلبورو و کمل و دانهیل و....
2. واسه شروع سبک بکش...***** سفید...من مارلبورو گلد رو پیشنهاد میکنم واسه تازه کارا اگر اونم دیدی اذیت میکنه دیگه باید بری لایت و ***** پلاس و اینا که البته انچنان سیگار حساب نمیشه مگر کسی مصرف روزانش بالا باشه اولش نخی بخر که خوشت نیومد بذاری کنار
کلن باید چیزای مختلف بکشی تا مورد پسندت رو پیدا کنی! به هر کی یه چی بیشتر بهش میسازه
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من
شانه های تو را میخواهم
و خیابان های خواب هایم را ....
در حال حاضر 400 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 400 مهمان ها)