[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
امشب طبیعتا میشد درباره خیلی چیزها پست گذاشت و استتوس نوشت. از آلبوم (ص) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که دیشب منتشر شده بگیر تا قطعه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با صدای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که امشب خون به پا کرده و حتی یادداشتی تلخ برای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] . ولی پست امشب من اختصاص پیدا می کند به حسرت عمیقی که [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با همین یک جمله عمق اش را فریاد زده و به [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تاخته. اتفاقی نادر و بحث بر انگیز و عجیب در همه این سالهای غربت که تقریبا هرگز از شادمهر دیده نشده بود. امشب با یک انرژی خوب از کنسرت رضا و فوتبال برگشتم و از وقتی این پست #شادمهر را دیدم به کلی حالم گرفته شد.
تاریخ درباره این روزها، این حرف ها و حتی این استتوس ها قضاوت خواهد کرد...
بابازاده
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
شادی چی گفته ؟
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
این که از این حرفا به دور بود...
در حال حاضر 380 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 380 مهمان ها)