نه زیاد با اهنگ محسن حال کردم نه با اهنگ داریوش
محسن بیشتر به حال هوای عید میخورد اهنگش
داریوش هم این اهنگش اصلا در اندازه شب اخر نبودشب اخر
![]()
متن یادداشت کیوان مهرگان درباره مکاتبه اش با دکتر ظریف به این شرح است:جواب دکتر ظریف درباره اعتراضات به سخنانش در شبکه های اجتماعی!
جناب آقای دکتر ظریف درود!
حق با کدام طرف است.مایی که بعد از خدا به شما امید دو خته ایم.یا شمایی که باید امید ما را نا امید نکنید.
بعد از انتشار اظهار نظر تان در آن شبکه آمریکایی، دروغ است بگویم که احساسم بی شباهت به همه آنانی که لینک مطالبشان را برایتان فرستادم نبود.
"خشم و نا امیدی".
اما ترجیح دادم منی که به موضعگیری احساساتی شهره دوستانم هستم کمی صبر کنم. به جای تکرار حرفهای دلسوزانه آسیه باکری.علی جمالی.بهمن احمدی امویی. لینک مطالب این دوستان را برای تان بفرستم.ناگفته پرسش و اعتراض و خشم ما در آن نوشته ها پیدا بود. می دانستم ادب شما این درخواست ناگفته را بی جواب نمی گذارد.
جواب نوشتید:"ممنون. صحبت من در پاسخ به سوال مربوط به رضائیان است."
ترجیح می دهم به شنیدن این پاسخ قناعت کنم. و همه دوستانی که اعتراض دارند را به خواندن ناگفته های این پاسخ کوتاه دعوت کنم.
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
ممر سایز اصلی کاورو بزن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 126 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 126 مهمان ها)