نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! چرا بابا. دارن لهجه. منتهي متاسفانه به تورت نخورده ولي اراك يكي از معدود شهرايي ِ كه لهجه و گويش ِ قديمي شو حفظ كرده كلمات ِ قديمي خيلي داره کصافط خوب یکم حرف میزدی میخندیدم چرا کلاس میذاشتی
نوشته اصلی توسط Milad زبونتو گاز بگیر میترسم این بیاد اراک جنگ شه امریکا بلای هیروشیما رو رو اراک پیاده کنه يني اينقد آدم ِ نحسيه ؟
نوشته اصلی توسط Milad امین از اون زن ذلیلا میشه میدونم همتون زن ذلیل میشین الکی کلاس نذارین
نوشته اصلی توسط mali68 ای دلم خیلی خوب بود..اخه بچه دبیرستانی چه به گری مور و دیمن رایس ایکیو در حد جلبک کلا اراکیا اگثرا اینجورین
نوشته اصلی توسط mali68 ای دلم خیلی خوب بود..اخه بچه دبیرستانی چه به گری مور و دیمن رایس گفتم شايد استثنا دراومدي
نوشته اصلی توسط Herzeleid سپاس شرمنده کردین راضی نبودیم به خدا ایشالا به پای هم پیر شین..مورینیو یه کم بداخلاق هست ولی بسازه پولکیم نیست
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! يني اينقد آدم ِ نحسيه ؟ میگن ممد عصاره ی اقای همساده ست
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط 3fide ایکیو در حد جلبک کلا اراکیا اگثرا اینجورین ولی جدی منم اولا همین فکرو میکردم فک کنم بخاطرالودگی هوای اراک باشه
نوشته اصلی توسط 3fide ایکیو در حد جلبک کلا اراکیا اگثرا اینجورین دلتم بخواد والا وقتي چند روز ديگه سر در ِ سايت رو عوض كرديم گذاشتيم باع موزيك متوجه ميشي
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 391 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 391 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن