نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! گفتم شايد استثنا دراومدي نمیدونم چرا هی راه میده بهت بگم باع
نوشته اصلی توسط A M I R تبریک امین عروسی کردی بازم بیا اینجا منزل نمیذاره
نوشته اصلی توسط Betty همتون زن ذلیل میشین الکی کلاس نذارین زنی که روزی یه دست کتک نخوره زن نیست میلاد علیه السلام
Hero Enter Viva Real Madrid
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Milad ولی جدی منم اولا همین فکرو میکردم فک کنم بخاطرالودگی هوای اراک باشه یا استقدوس
نوشته اصلی توسط 3fide کصافط خوب یکم حرف میزدی میخندیدم چرا کلاس میذاشتی كلاس ِ چي . كشك ِ چي بلد نيستم زياد. وگرنه حرف ميزدم بابابزرگم تهران به دنيا اومده به اون رفتم
نوشته اصلی توسط Milad ولی جدی منم اولا همین فکرو میکردم فک کنم بخاطرالودگی هوای اراک باشه تو کلا خاص تری به همون دلیل خون تا از قلبت پمپاژ شه به مغزت برسه بیشتر طول میکشه در نتیجه کودن تری اخی طفلی
نوشته اصلی توسط Milad زنی که روزی یه دست کتک نخوره زن نیست میلاد علیه السلام زن گرفتی با پیشبند و دستکش ظرفشوییت سلفی بگیر لایک کنیم
نوشته اصلی توسط Milad امین از اون زن ذلیلا میشه میدونم روزی که من بخوام یه یه ضعیفه بها بدم ترجیح میدم مرده باشم
نوشته اصلی توسط Herzeleid منزل نمیذاره منزل تو دیگه اینو نگو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 393 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 393 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن