نوشته اصلی توسط Betty زن بگرفتی؟ خدا بیامرزت تبریک پیش پیش تولدت مبارک من فردا نیستم احتمالا والا نوید نامزد کرده نمیدونم چرا پشت من قایم میشه
نوشته اصلی توسط Betty زن گرفتی با پیشبند و دستکش ظرفشوییت سلفی بگیر لایک کنیم این تو کاره لوستره فقط
نوشته اصلی توسط Milad میگن ممد عصاره ی اقای همساده ست خب خدا نصيب نكنه پس
نوشته اصلی توسط 3fide نه بابا افرین امین بالاخره امروز یکی یه خبر خوش داد والا نوید میخواست سورپرایزت کنه(خبر نامزدی) گفت این نمایشُ درادیم!
نوشته اصلی توسط Herzeleid پیش پیش تولدت مبارک من فردا نیستم احتمالا والا نوید نامزد کرده نمیدونم چرا پشت من قایم میشه مرسی خوشم میاد همتون گنده میاین بعد جلو طرف نفس از قفستون بیرون نمیاد
نوشته اصلی توسط 3fide منزل تو دیگه اینو نگو خانم اقا خوبه؟؟عیال چطور؟؟
نوشته اصلی توسط 3fide این تو کاره لوستره فقط پنجره هام باید تمیز کنه پرده ها هم باید باز کنه ببنده
نوشته اصلی توسط mali68 نمیدونم چرا هی راه میده بهت بگم باع تو الآن در جايگاهي هستي كه ميتوني اين كلمه رو جهاني كني به نسل هاي آينده منتقل كن اين كلمه رو
اما شکنجه هاااااااااااااااااااااااا ااا یواشکی نبووووووووووووووووووووووو ود
نوشته اصلی توسط Betty مرسی خوشم میاد همتون گنده میاین بعد جلو طرف نفس از قفستون بیرون نمیاد کادو هم هر چی سفیده گرفته واست منم توش مشارکت داشتم ما ازوناش نیستیمم! ما رو مبینن سرُ میندازن پایین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 381 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 381 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن