نوشته اصلی توسط Herzeleid اره دقیقا! پس خوب شد خدا رحم کرد حالا چه ژانری مینوشتی؟؟ رومانس؟؟ همه چی میتونستم بنویسم متناسب با شرایط سنی تخیلم کولاک بود الان میخوام یه جمله بنویسم دو ساعت فکر میکنم آخر گند میزنم
نوشته اصلی توسط Betty مشروب دادی خورد یا شیر مسموم؟ باو من تا حالا دود سیگار مستقیم تو صورتم نخورده به بسته ترامادول خورده بود
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mali68 سلامتی الان که تا میگن زشته جوری نگاشون میکنم ساکت میشن کلا واسه منم تقریبا همینه منتها اصلا به اونحا نمیرسه بخوان نظر بدن! سکوت مطلق
نوشته اصلی توسط 3fide بتی واست تعریف کردم یه دفعه با دوستم رفتم سونوگرافی چی شد واضحه دیگه
نوشته اصلی توسط Gadfly
نوشته اصلی توسط mali68 مردم سکته نمیکنن؟خیلی خفنه گیتار الکتریکش خیلی قشنگه یه بار سرکلاس زنگ خورد گوشیم هول شدم اومدم قطع کنم استاده گفت بزار بخونه باحاله
نوشته اصلی توسط Herzeleid واسه منم تقریبا همینه منتها اصلا به اونحا نمیرسه بخوان نظر بدن! سکوت مطلق تبریک میگم تو از من ترسناکتری
نوشته اصلی توسط Betty ها ارواح خیکت جدي ميگم كادو هم واسم گرفته بود ميخواست قدرداني كنه عجب خريتي كردم
نوشته اصلی توسط Milad باو من تا حالا دود سیگار مستقیم تو صورتم نخورده به بسته ترامادول خورده بود باید به سیخ میکشیدنت باز من به رفیق خودم فحش میدادم که عقلت نمیکشه شیر خراب شده یا نه اونم گفت تو که خوردی عقلت نکشید از من توقع داری؟راست میگفت
نوشته اصلی توسط Herzeleid واضحه دیگه نه اتفاقا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 375 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 374 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن