صفحه 6245 از 18592 نخستنخست ... 524557456145619562356243624462456246624762556295634567457245 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 62,441 به 62,450 از 185919

موضوع: Chavoshi News |

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    اول اینکه اسکل مرتیکه فنلاندی
    مرتیکه میگم خودم استادیوم بودم کم مونده بود برن رو پروژکتور بشینن احمق بالای 40 هزار تا پُشت در استادیوم بود احمق میگم اون موقع طبقه اول صندلی نداشت بالای 45 هزار تا جا میشدن الان طبقه اول 35 هزار تا بیشتر جا نمیگیرن بعد چطور شماها 100 هزار تا شدین احمق ظرفیت استادیوم آزادی بعد از صندلی گذاشتن ، شده 90 هزار تا دیشبم طبقه دوم بیشتر از 50 هزار تا نبودن
    تو اصن رفتی استادیوم که تف میدی واسه خودت مردک رفته فنلاند ، زیر وزنه همش تف میده
    احمق لیگ قهرمانان رو جدا کردن از جام باشگاههای آسیا ، حالا هی تو تف بده
    لُنگی جماعت

خدایا میگم که شما با ای اف سی یه مکاتبه بکن بگو طبقه پایین صندلی نداشت ۲۰۰ هزار نفر تو ورزشگاه بودن من خودم ورزشگاه بودم به جونم خودم خیلی زیاد بود تو رو خدا این لقب بدین به ما

الحق کیسه کشی میگه ای اف سی دروغ میگه من خودم ورزشگاه بودن خیلی زیاد بودن صندلی نداشت ۲۰۰ هزار نفر اومده بودن خیلی خوبی
    ویرایش توسط Sajjad_MCH : 05-07-2015 در ساعت 03:23 PM

حرفه ای
    سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا به طور رسمی رکورد بیشترین حضور تماشاگر در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا را به نام پرسپولیس ثبت کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) گزارش داد در پیروزی یک بر صفر چهارشنبه شب گذشته پرسپولیس مقابل النصر عربستان در هفته چهارم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا رکورد حضور تماشاگر در این مسابقات شکسته شد.

در این بازی که در ورزشگاه آزادی برگزار شد ۱۰۰ هزار هوادار از نزدیک شاهد دیدار تیم‌شان مقابل نماینده عربستان در گروه A لیگ قهرمانان آسیا بودند و رکورد پرتماشاگرین تاریخ بازی این رقابت‌ها را به نام خود ثبت کردند.

سرخپوشان پایتخت موفق شدند رکورد خود را بهبود ببخشند. پیش از این در سال ۲۰۱۲ در تقابل با الغرافه قطر در ورزشگاه آزادی رکورد ۹۶ هزار و ۲۰۰ نفر را به نام خود ثبت کرده بودند.

پرتماشاگرترین بازی‌های تاریخ مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به شرح زیر است:

۱- پرسپولیس ایران- النصر عربستان (۸ آوریل ۲۰۱۵) ورزشگاه آزادی/ ۱۰۰ هزار نفر

۲- پرسپولیس ایران- الغرافه قطر (۱۷ آوریل ۲۰۱۲) ورزشگاه آزادی/ ۹۶ هزار و ۲۰۰ نفر

۳- استقلال ایران- بوریرام یونایتد تایلند (۲۱ آگوست ۲۰۱۳) ورزشگاه آزادی/ ۹۵ هزار و ۳۰۰ نفر

۴- پرسپولیس ایران- بنیادکار ازبکستان (۲۷ می ۲۰۰۹) ورزشگاه آزادی/ ۹۵ هزار و ۲۲۵ نفر

۵- استقلال ایران- اف‌سی سئول کره‌جنوبی (دوم اکتبر ۲۰۱۳) ورزشگاه آزادی/ ۸۸ هزار و ۳۳۰ نفر

حالا شما برو بگو استادیوم صندلی نداشت من ورزشگاه بودم خیلی زیاد بودن ۲۰۰۰ هزار نفر جا شدن

کیسه جماعت

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نمایش پست ها
    خدایا میگم که شما با ای اف سی یه مکاتبه بکن بگو طبقه پایین صندلی نداشت ۲۰۰ هزار نفر تو ورزشگاه بودن من خودم ورزشگاه بودم به جونم خودم خیلی زیاد بود تو رو خدا این لقب بدین به ما

الحق کیسه کشی میگه ای اف سی دروغ میگه من خودم ورزشگاه بودن خیلی زیاد بودم صندلی نداشت ۲۰۰ هزار نفر اومده بودن خیلی خوبی
    احمقی دیگه فقط میخوای یه چیزی تف بدی عامو ششمین بازی پرتماشاگر تاریخ بود تو اصن اون موقع کجا بودی ؟ ای اف سی گفته ؟ مردک میگم اون موقع ظرفیت آزادی 100 هزار تا بود ، حالا تو هی تف بده نمیفهمی دیگه لُنگی حالا هی بگو لیگ قهرمانان آسیا

حرفه ای
    احمقی دیگه فقط میخوای یه چیزی تف بدی عامو ششمین بازی پرتماشاگر تاریخ بود تو اصن اون موقع کجا بودی ؟ ای اف سی گفته ؟ مردک میگم اون موقع ظرفیت آزادی 100 هزار تا بود ، حالا تو هی تف بده نمیفهمی دیگه لُنگی حالا هی بگو لیگ قهرمانان آسیا
    گلم من تف نمیدم ای اف سی اینو به طور رسمی گفته چیزی که الان معلومه خودت دار شر میگی ولی حالیت نی

مث اون قضیه که کیسه مشتری نداشت میگفتی دارن چوب لا چرخ میکنن

ehsan1361
    Guest
    گلم من تف نمیدم ای اف سی اینو به طور رسمی گفته چیزی که الان معلومه خودت دار شر میگی ولی حالیت نی

مث اون قضیه که کیسه مشتری نداشت میگفتی دارن چوب لا چرخ میکنن
    ای اف سی کیلو چنده ؟ تو اون موقع بچه بودی پس زر نزن حاضرم قسم بخورم بالای 120 هزار تا بود !! استادیوم در حد انفجار بود !! ینی جای ایستادن هم نبود ، اونوقت تو لُنگی میای تف میدی افی اف سی گفته برو لُنگی بچسب به آمار اف سی آسیا ندیده ها
    حالا ببین اگه این مزایده به سرانجام رسید میبینیم اجاره میدن

حرفه ای
    ای اف سی کیلو چنده ؟ تو اون موقع بچه بودی پس زر نزن حاضرم قسم بخورم بالای 120 هزار تا بود !! استادیوم در حد انفجار بود !! ینی جای ایستادن هم نبود ، اونوقت تو لُنگی میای تف میدی افی اف سی گفته برو لُنگی بچسب به آمار اف سی آسیا ندیده ها
    حالا ببین اگه این مزایده به سرانجام رسید میبینیم اجاره میدن
    مشکل تو اعتماد به سقف بیش از حدته همون جمله اولت نشون میده چند چندی

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا به طور رسمی رکورد بیشترین حضور تماشاگر در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا را به نام پرسپولیس ثبت کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) گزارش داد در پیروزی یک بر صفر چهارشنبه شب گذشته پرسپولیس مقابل النصر عربستان در هفته چهارم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا رکورد حضور تماشاگر در این مسابقات شکسته شد.

در این بازی که در ورزشگاه آزادی برگزار شد ۱۰۰ هزار هوادار از نزدیک شاهد دیدار تیم‌شان مقابل نماینده عربستان در گروه A لیگ قهرمانان آسیا بودند و رکورد پرتماشاگرین تاریخ بازی این رقابت‌ها را به نام خود ثبت کردند.

سرخپوشان پایتخت موفق شدند رکورد خود را بهبود ببخشند. پیش از این در سال ۲۰۱۲ در تقابل با الغرافه قطر در ورزشگاه آزادی رکورد ۹۶ هزار و ۲۰۰ نفر را به نام خود ثبت کرده بودند.

پرتماشاگرترین بازی‌های تاریخ مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به شرح زیر است:

۱- پرسپولیس ایران- النصر عربستان (۸ آوریل ۲۰۱۵) ورزشگاه آزادی/ ۱۰۰ هزار نفر

۲- پرسپولیس ایران- الغرافه قطر (۱۷ آوریل ۲۰۱۲) ورزشگاه آزادی/ ۹۶ هزار و ۲۰۰ نفر

۳- استقلال ایران- بوریرام یونایتد تایلند (۲۱ آگوست ۲۰۱۳) ورزشگاه آزادی/ ۹۵ هزار و ۳۰۰ نفر

۴- پرسپولیس ایران- بنیادکار ازبکستان (۲۷ می ۲۰۰۹) ورزشگاه آزادی/ ۹۵ هزار و ۲۲۵ نفر

۵- استقلال ایران- اف‌سی سئول کره‌جنوبی (دوم اکتبر ۲۰۱۳) ورزشگاه آزادی/ ۸۸ هزار و ۳۳۰ نفر

ehsan1361
    Guest
    باز میگه لیگ قهرمانان آسیا
    یکی به این حالی کنه آمار برای لیگ قهرمانانه نه جام باشگاه های آسیا

حرفه ای
    باز میگه لیگ قهرمانان آسیا
    یکی به این حالی کنه آمار برای لیگ قهرمانانه نه جام باشگاه های آسیا
    تا الان جام باشگاه های اسیا بود حالا شد قهرمانان اره ؟‌یعنی کیسه کشی رو تموم کردی تو

ehsan1361
    Guest
    تا الان جام باشگاه های اسیا بود حالا شد قهرمانان اره ؟‌یعنی کیسه کشی رو تموم کردی تو
    احمق آمار لیگ قهرمانان رو از جام باشگاه های آسیا جدا کردن دیوانه کردی

حرفه ای
    احمق آمار لیگ قهرمانان رو از جام باشگاه های آسیا جدا کردن دیوانه کردی
    بیا اینم بگیر خف رو دیگه

*رده‌بندی 10 دیدار پرتماشاگر لیگ قهرمانان آسیا به شرح زیر است:

1- پرسپولیس ایران - الشباب امارات، ورزشگاه آزادی، 82 هزارو 700 تماشاگر

2- استقلال ایران - الاتفاق عربستان، ورزشگاه آزادی، 61 هزار و 120 تماشاگر

3- استقلال ایران - نسف ازبکستان، ورزشگاه آزادی، 41 هزار و 520 تماشاگر

4- بیجینگ گوان چین - بریسبین استرالیا، 41 هزار تماشاگر

5- گوانگجو چین - بوریام تایلند، 40 هزار تماشاگر

6- استقلال ایران - ذوب آهن ایران، ورزشگاه آزادی، 33 هزار و 750 تماشاگر

7- تیانجین تدا چین - سنترال کوئست استرالیا، 19 هزار و 800 تماشاگر

8- بوریام تایلند - سنترال کوئست استرالیا، 15 هزار و 89 تماشاگر

9- الاهی عربستان - سپاهان ایران، 14 هزار و 247 تماشاگر

10- توکیو ژاپن - اولسان هیوندای کره‌جنوبی، 14 هزار و 110 تماشاگر

صفحه 6245 از 18592 نخستنخست ... 524557456145619562356243624462456246624762556295634567457245 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 445 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 445 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع