نوشته اصلی توسط 3fide چه دوستای گلی من اولین بار خونه خودمون کشیدم نحوه انداختن شراب رو میخوام شراب بگیرم تا چندسال
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نحوه انداختن شراب رو میخوام شراب بگیرم تا چندسال
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 از چی راضی هستی؟ شفاف سازی کن الان فحش دادی از این که هستی همین که هستی بهترینی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Betty خلاف کوچیکشون قلیون بود به مامانم میگم قدرمو بدون هیچی و ازت قایم نمیکنم خلاف دیگه ندارم اینم دو هفتس نکشیدم
نوشته اصلی توسط Betty آلبالو خشک نخور فشارت میفته زپرتی زپرتی عمته دختر زبون دراز کمپوت البالو هم موجوده خودم درستش کردم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 زپرتی عمته دختر زبون دراز کمپوت البالو هم موجوده خودم درستش کردم
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نحوه انداختن شراب رو میخوام شراب بگیرم تا چندسال خاک او سرت بتی الان فکر میکنه تولید و پخش داریم ابرو بر
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 زپرتی عمته دختر زبون دراز کمپوت البالو هم موجوده خودم درستش کردم با دوتا آلبالو کمپوت درست نمیشه
نوشته اصلی توسط MrCrow دوش شراب ریختی از بر ما گریختی کجا فرار میکنی نگریز نمیخوام که تجاوز کنم میخوایم یه 6-7 پک به سلامتی بریم بالا لول شیم
نوشته اصلی توسط 3fide به مامانم میگم قدرمو بدون هیچی و ازت قایم نمیکنم خلاف دیگه ندارم اینم دو هفتس نکشیدم حالا قلیون که خلاف نیس به من نمیسازه فقط
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 425 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 424 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن