نوشته اصلی توسط Betty به من چه تو پز میدی قلیون کشی حالا یادش بده شراب بسازه خودم ندیدم شنیدم سخته من طرز تهیه موهیتو رو بلدم بگم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 بپر بالا بریم فقط موقع امدنی یه دست اتو بکس تا صاف بشه چین و چروک لازرورقی نگرش داشتم تا نخورده
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط 3fide واسه پوست اصلا خوب نیست چه قدر خودش هم میدونه حالا ببین کسی هست واست که فکر پوست هستی
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 همین که دوهفته س نکشیدی بهترین کاره اره
نوشته اصلی توسط MrCrow لازرورقی نگرش داشتم تا نخورده صدرحمت به من خلافتون بالاستا شما دوتا زرورق؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط 3fide خودم ندیدم شنیدم سخته من طرز تهیه موهیتو رو بلدم بگم نگفته بودی دیگه چه چیزایی بلدی
نوشته اصلی توسط 3fide خودم ندیدم شنیدم سخته من طرز تهیه موهیتو رو بلدم بگم موهیت چیه دیگه؟؟ آقا چه چیزا بلدین من فقط بلدم چایی دم کنم
نوشته اصلی توسط MrCrow منو در خودت بدون ببخشید منو از خودت بدون از خودمی عزیز دل
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 صدرحمت به من خلافتون بالاستا شما دوتا زرورق؟؟؟؟ نوشته اصلی توسط Rasoulh111 از خودمی عزیز دل
نوشته اصلی توسط 3fide اره الان من فقط خلافم قلیونه اونم کمتر از روزی 2 تا نیست ....دارم به زور نفس میکشم تازه هنوز 25 سالمه وای به حال چند سال دیگه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 423 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 423 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن