نوشته اصلی توسط Betty دسپختتم خوبه ؟ کیکم بلدی بپزی؟ نه فقط در حد نیمرو نکنه میخوای بیای خواستگاریم ؟ من زن نمیخوام میخوام درسمو ادامه بدم
نوشته اصلی توسط Betty موهیت چیه دیگه؟؟ آقا چه چیزا بلدین من فقط بلدم چایی دم کنم گل گاو ز بونم بلدم
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 صدرحمت به من خلافتون بالاستا شما دوتا زرورق؟؟؟؟ نوشته اصلی توسط Hadi 0021 الان من فقط خلافم قلیونه اونم کمتر از روزی 2 تا نیست ....دارم به زور نفس میکشم تازه هنوز 25 سالمه وای به حال چند سال دیگه من امروز 5 سری کشیدم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow نگفته بودی دیگه چه چیزایی بلدی خیلی چیزا
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 نه فقط در حد نیمرو نکنه میخوای بیای خواستگاریم ؟ من زن نمیخوام میخوام درسمو ادامه بدم گفتم اگه همه غذاها و شیرینیا و کیکا رو بلدی خونه داریتم خوبه دو کامیونم جهاز داری یه فکری برات بکنم نیمرو رو خودم بلدم برو همون درستو بخون
نوشته اصلی توسط MrCrow لازرورقی نگرش داشتم تا نخورده صددرصد زنگ زده تا حالا
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط Betty گفتم اگه همه غذاها و شیرینیا و کیکا رو بلدی خونه داریتم خوبه دو کامیونم جهاز داری یه فکری برات بکنم نیمرو رو خودم بلدم برو همون درستو بخون
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 صدرحمت به من خلافتون بالاستا شما دوتا زرورق؟؟؟؟ چی مصرف میکنی داداش تو باغ نیستی ها
نوشته اصلی توسط 3fide گل گاو ز بونم بلدم یکی از بچه ها هر روز عکس کیک و شیرینیایی که پخته بود میذاش اینور اونور کف میکردم اینا فتوشاپن؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 409 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 409 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن