نوشته اصلی توسط Herzeleid احیانا دوره شاه خدمت نمیکردی شما؟؟ محمد امین خودتی؟ نه همین چند سال پیش اگه الان هم بری پاسگاههای مرزی اذربایجان باز همینطوره میدونم باورش سخته ولی تا خودت نبینی باورت نمیشه همچین جاهای هم در قرن 21 هست
نوشته اصلی توسط 3fide دیگه برم بخابم تو که هی میگی برم نصف راه پشیمون میشی دوباره بعدش میای باز فعلا هستیم با هم
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط kamyab باشه جلوی پای سه تا جون سنگ میندازم سنگدل نمیتونی ببینی دو تا جوان به هم برسن و خوشبخت بشن
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 تو فردا برو اونجا که بهت گفتم البته از هر کی که پول گرفتی 30 درصد پورسانت میگیرما... خودت میایی پولو بگیری
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 محمد امین خودتی؟ نه همین چند سال پیش اگه الان هم بری پاسگاههای مرزی اذربایجان باز همینطوره میدونم باورش سخته ولی تا خودت نبینی باورت نمیشه همچین جاهای هم در قرن 21 هست رسول خودمونی؟؟ به عرض ارادت تحویل نمیگیری میدونم! اره وضعیف پاسگاه های نرزی خیلی خرابه...خدا نصیب نکنه
نوشته اصلی توسط kamyab پول ندارم چون توکاره ای نامرد بده ما هم صفایی بکنیم این هم به اینو اون دادی یه بارم به ما
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 خودت میایی پولو بگیری من خودم الان کرمانشاه تو قشنگ چیز کنی خوشتیپ کن بشین رو صندلی فقط نگاه کن ببین خودشون میان طرفت خونه خالیم دارن منتها اولش باهاشون طی کن ساعتی البته اگه میتونی
نوشته اصلی توسط A M I R خدایی هر کی به من 200 بده یوزر هر کی بخواد از دیتابیس حذف می کنم امیر 250 میدم یوزر الی از دیتا کلا حذف کن اون باعث جدایی منو عشقم حاجی شد 100 تا هم میدم احمد از ای پی حذف کنی
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 ای نامرد بده ما هم صفایی بکنیم این هم به اینو اون دادی یه بارم به ما لذتی که تو دادن تو هیچی نیست
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 405 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 405 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن