نوشته اصلی توسط Rasoulh111 ای نامرد بده ما هم صفایی بکنیم این هم به اینو اون دادی یه بارم به ما منت احمدو نکش حالتو بهم میزنه برو اونجا میفتن رو دست وپات بدن تمام سفید
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 پس خیلی دوری حیف شد خواستم بیام باهات کار داشتم ولی ارزش این همه راهو نره تو ادرس بده خودم میام عزیزم
نوشته اصلی توسط 3fide احمد شرمنده پس افرین میگم ما نقاط اشتراک زیاد داریم
نوشته اصلی توسط MrCrow لذتی که تو دادن تو هیچی نیست چندبار دادی خودت ؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط MrCrow راهم از تو دوره دوره دلم من ولی سنگ صبور من با دلت کاری ندارم
دادن مردارو دیدین توسط زنان چه وحشتناکم هستن
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 تو ادرس بده خودم میام عزیزم آخه میترسم بیای سرقرار هنوز من که نرسیدم بهت بدزدنت
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 چندبار دادی خودت ؟؟؟؟ من پول میگم تو فکر اونو میگم اونو که هرشب درمیارم میخوریش من نون میگم تو چقدر مغزت کج
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Herzeleid رسول خودمونی؟؟ به عرض ارادت تحویل نمیگیری میدونم! اره وضعیف پاسگاه های نرزی خیلی خرابه...خدا نصیب نکنه سالاری اقا این چه حرفیه خدا نعمته همینجور ریخته زمین منم دارم جمع میکنم بعد حاجی دلم به کسی راضی نمیشه ولی مجبورم اینطرفها مخصوصا وضعیت خرابتره
نوشته اصلی توسط MrCrow من پول میگم تو فکر اونو میگم اونو که هرشب درمیارم میخوریش من نون میگم تو چقدر مغزت کج ترجمه کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 395 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 395 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن