نوشته اصلی توسط MrCrow از بس که دِل دِل کردی غنچه بودی و گُل کردی چقدر ناز ادا داری تو خوبه فقط میخوای گل بشماری
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 سالاری اقا این چه حرفیه خدا نعمته همینجور ریخته زمین منم دارم جمع میکنم بعد حاجی دلم به کسی راضی نمیشه ولی مجبورم اینطرفها مخصوصا وضعیت خرابتره با حاجی یا کاشف الکرب عن وجه الرسول از پستو چه خبر؟؟
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 چقدر ناز ادا داری تو خوبه فقط میخوای گل بشماری گل روتو گل ندارِ پیش تو گل مثل خارِ
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 تو خودت چی؟ مریض نباشن نه بابا من فقط دوسال پیش رفتم تو سایت *** شمل زده بود دل کردم ببینم چیه دیدم یه زنی پریده بود رو مرده به جان خودم شب خوابشو دیدم یه بار تو خواب گاییده شدم همون یه شب واسه هفت پشتم بس بود حالا خدا کنه نصیب شمام بشه
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نه بابا من فقط دوسال پیش رفتم تو سایت *** شمل زده بود دل کردم ببینم چیه دیدم یه زنی پریده بود رو مرده به جان خودم شب خوابشو دیدم یه بار تو خواب گاییده شدم همون یه شب واسه هفت پشتم بس بود حالا خدا منه نصیب شمام بشه شل نگرفته بودی دیگه بهت گفتم درد داره
نوشته اصلی توسط Herzeleid با حاجی یا کاشف الکرب عن وجه الرسول از پستو چه خبر؟؟ فحس عربی میدی من هنوز رو حاجی غیرت دارم اسمشو نبر پستو یادت منوده الدنگ؟ یکم خلوت شده ولی باز چرخش میچرخه یعنی نمیزارم بخوابه
نوشته اصلی توسط MrCrow گل روتو گل ندارِ پیش تو گل مثل خارِ اینها رو از کجات در میاری؟
میخوام عکس و شماره ام رو بزارم
نوشته اصلی توسط MrCrow شل نگرفته بودی دیگه بهت گفتم درد داره خودت باز خوبه شل گرفتی ولی اگه زن گیرت اومد حتما این کارو بکن لذتی که تو دادن به زنست به مردش نیست
نوشته اصلی توسط MrCrow شل نگرفته بودی دیگه بهت گفتم درد داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 382 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 382 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن